Wie is de vernietiger in ‘The Marvels?’

0

Waarschuwing: spoilers voor De wonderen volgen.

Er kan een periode van vier jaar tussen zitten Kapitein Marvel en de vervolgfilm, De wonderen, maar dat betekent niet dat veel belangrijke details niet naar boven komen. Hoeveel levens ze ook redt of hoe belangrijk ze ook is in het verslaan van Thanos (Josh Brolin), de fouten van Carol (Brie Larson) achtervolgen haar waar ze ook gaat.

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van 2019 Kapitein MarvelCarol verlaat de aarde en belooft haar jonge nichtje Monica dat ze zal terugkeren. Maar dat doet ze nooit. Monica (Teyonah Parris) wordt volwassen, worstelt met de ziekte van haar moeder en wordt samen met de helft van de mensheid vijf jaar lang weggebluft. In de steek gelaten worden door Carol blijft haar bij en wanneer hun krachten erin verstrikt raken De wonderenhet brengt al deze gevoelens naar de voorgrond.

Helaas voor Carol is dit niet het enige conflict waarmee ze te maken krijgt. Terwijl zij, Monica en de jonge Kamala Khan (Iman Vellani) uitzoeken hoe ze hun krachten kunnen ontwarren, komen ze ook een wraakzuchtige Kree tegen, Dar-Benn (Zawe Ashton), die haar thuisplaneet in zijn oude glorie probeert terug te brengen. de “Annihilator” vernietigt het, ontdoet het van zijn atmosfeer en waterlichamen en doodt praktisch de zon.

Wie is de Annihilator van MCU?

Een gloeiende Captain Marvel zweeft in de ruimte in The Marvels.
Screenshot via Marvel Studios

De wonderen vergeet niet wat er is gebeurd Kapitein Marvelen de Kree ook niet.

Aan het einde van de eerste film belooft Carol de leiding van Hala neer te halen, degenen die verantwoordelijk waren voor de ontvoering van haar en het stelen van haar herinneringen en haar leven. Maar wanneer Carol naar de thuisplaneet van Kree vliegt en de Allerhoogste Intelligentie vernietigt, heeft dit onbedoelde gevolgen. De vernietiging van de heersende AI veroorzaakt een milieuramp en een burgeroorlog. De volgende dertig jaar bleef de zon op Hala uitsterven, waardoor de mensen in een door droogte geteisterde, giftige omgeving achterbleven. Je kent het gezegde: “De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.” Carol’s poging om de Kree van hun AI-meester te bevrijden levert haar de titel van de Annihilator op.

Carol geeft gewillig toe dat de titel geldig is. Haar daden betekenden dat er een tijd zou zijn geweest waarin kinderen geboren op Hala nooit een tijd zouden hebben gekend waarin de lucht zuiver was en de zon helder. Hoewel Carol misschien iets voor het algemeen belang probeerde te doen, maakte het de zaken alleen maar erger. Hoewel de Kree kolonisten zijn die genocide tegen de Skrulls hebben gepleegd, verdienen niet alle mensen deze behandeling. Kinderen en burgers zouden niet in een door oorlog verscheurd gebied moeten leven, een ongelukkige allegorie voor actuele gebeurtenissen.

Als er één ding te winnen valt De wonderen, het is dat de cyclus van geweld nooit eindigt. Dar-Benn ziet Carol de Opperste Intelligentie vernietigen, maar leert er niets van. In plaats daarvan voert ze oorlog tegen Carol en alles wat haar dierbaar is. Ze vernietigt het toevluchtsoord Skrull en steelt het water van de planeet van Prins Yan (Park Seo-joon), Aladna. De belangrijkste conclusie van de film is dat alleen een daad van goede trouw deze haatdragende daden kan stoppen. Wanneer Carol Hala’s zon weer in de juiste versnelling zet, is dit de eerste stap op weg naar het stoppen van een eindeloze oorlog.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply