Wat gebeurt er met Monica aan het einde van ‘The Marvels?’

0

Waarschuwing: spoilers voor De wonderen volgen.

Het probleem met ensemblefilms is dat er grotendeels niet genoeg voor iedereen te doen is. De Wrekers deed dit consequent door Hawkeye (Jeremy Renner) buitenspel te zetten en Black Widow (Scarlett Johansson) onzinnige romantische verhaallijnen te geven.

Nia DaCosta’s De wonderenheeft echter niet zo’n probleem. De drie vrouwelijke hoofdrolspelers zijn net zo belangrijk als de volgende, waarbij elk personage zijn eigen boog vervult. Carol (Brie Larson) kampt met het feit dat ze een secundaire slechterik is. Kamala (Iman Vellani) leert wat er gebeurt als je je helden ontmoet. En Monica (Teyonah Parris) krijgt eindelijk een einde aan haar verlatingsproblemen. Toen ze nog maar een kind was, liet ze haar favoriete tante beloven dat ze terug zou zijn voordat ze het wist en haar nooit meer zou zien. Monica moest de ziekte van haar moeder helemaal alleen ervaren en haar innerlijke kracht vinden.

Carol die fouten toegaf in de manier waarop ze met de dingen omging, is precies wat Monica nodig had om een ​​afsluiting te vinden, maar dat was niet het einde van haar verhaal in De wonderen.

Wat is Monica’s lot wanneer De wonderen einde?

Teyonah Parris als Monica Rambeau in The Marvels
Afbeelding via Marvel Studios

Sinds Monica in aanraking kwam met Wanda’s (Elizabeth Olsen), toepasselijk genaamde heks, heeft ze zich aangepast aan haar nieuwe normaal. Dankzij haar lichtgevoelige krachten kan ze door materialen heen faseren en zelf licht produceren. Deze verandering heeft haar verbonden met Fury (Samuel L. Jackson) terwijl hij SABRE leidt. Maar zoals vaak gebeurt in de MCU, gaat grote macht gepaard met een grote verantwoordelijkheid.

Monica leert dit sneller dan de meesten nadat zij en The Marvels de strijd aangaan met Kree-leider Dar-Benn (Zawe Ashton). In de poging van de Kree om de milieuproblemen op haar thuisplaneet Hala op te lossen, scheurt ze een gat in tijd en ruimte. Dit portaal reist naar een andere dimensie en een ander exemplaar van het Multiversum, dat de MCU de laatste tijd heeft geboeid.

Monica is de enige persoon die de energie van Carol en Kamala kan absorberen om de kloof weer aan elkaar te naaien. Carol en Kamala zijn het daarmee eens, maar begrijpen niet dat dit het einde van de lijn is voor Monica, in ieder geval Earth-616. Terwijl ze de kloof met haar capaciteiten herstelt, sluit het toegangspunt zich om haar heen, en ze geeft toe dat ze altijd wist dat dit een enkele reis zou zijn. Carol haast zich om haar te redden, maar terwijl Monica het portaal verzegelt, verdwijnt het en neemt haar mee.

Hoe kapot de personages ook zijn omdat ze een integraal onderdeel van hun team verliezen, dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze voorgoed weg is (een van de zeldzame, logisch onderbouwde delen van de film). Zowel Carol als Kamala zijn er zeker van dat ze hun vriend weer zullen zien, en met goede reden. Er zijn al verschillende universums gevestigd in de MCU, en opgaan in één universum betekent niet automatisch een doodvonnis.

Het dichten van de kloof eist zijn tol van Monica en ze verliest het bewustzijn. Als ze wakker wordt, bevindt ze zich op een afdeling, met iemand aan haar zijde die precies op haar moeder lijkt. Maar wanneer Maria (Lashana Lynch) haar schede afdoet en onthult dat ze in plaats daarvan de superheld Binary is, realiseert Monica zich dat ze zich in een alternatieve wereld bevindt. Deze onthulling is slechts een nieuwe connectie met de toekomst van de MCU en een intrigerende hint naar de toekomst van de X-Men. Maar het betekent ook dat dit niet het laatste is dat we zien van Kapitein Rambeau (of Pulsar, of Photon, of Professor Marvel – hopelijk zal ze een superheldennaam hebben gekozen tegen de tijd dat ze de volgende keer in de MCU verschijnt).

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply