Waarom Barbra Streisand dreigde Mandy Patinkin te vervangen in ‘Yentl?’ Zijn problematische gedrag op de set onthuld

0

Overwegen Mandy Patinkin: Ster van toneel en film, ooit Inigo Montoya, en gevierde vertolker van “I’m Singing in the Bathtub.”

Hij is winnaar van een Emmy- en Tony-prijs, genomineerd voor een Golden Globe en heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame. Hij droeg zijn stem bij aan een muzikaal kinderboek voor de Christopher Reeve Foundation, waarin financiering werd verstrekt voor onderzoek naar verlamming en herstel van ruggengraatletsels, en hij kwam op voor schrijvers tijdens de WGA-staking van 2023. Hij was behoorlijk goed bezig Dood zoals ik en verdomd allemaal, volgens Barbra Streisand, hij wilde Yentl ook heel graag kussen.

Deze onthulling van het vermeende gedrag van Patinkin op de set van Yentlgedeeld in Streisands zinderende nieuwe memoires Mijn naam is Barbra, is meer dan een beetje verontrustend. Volgens de herinnering van Streisand begon Patinkin, die Avigdor speelde in de met een Academy Award bekroonde musical uit 1983, moeite te hebben met het verbinden met haar personage tijdens een scène, waarbij ze naar Streisands voorhoofd staarde in plaats van oogcontact te maken. Toen Patinkin privé werd geconfronteerd met zijn optreden, klaagde hij naar verluidt dat hij teleurgesteld was dat hij en Streisand geen affaire hadden – iets waarvan hij heel zeker wist dat het zou gebeuren.

Streisand, die regisseerde en speelde Yentl, gaat verder met het beschrijven van het afsluiten van Patinkin en vertelt hem dat ze er geen probleem mee zou hebben hem te vervangen en zijn scènes opnieuw op te nemen met een andere acteur. Ze herinnerde zich verder dat ze het script in de toekomst had gewijzigd om te voorkomen dat ze in een intieme scène zou optreden met Patinkin, van wie ze zei dat ze haar leven ‘maandenlang ellendig maakte’.

Wild. Dit zijn de problemen waar wij, normale mensen, nooit mee te maken zullen krijgen. Hoe erg je pijn ook is op je werk, het zal nooit zo erg worden dat je het traject van het liefdesleven van een fictief personage verandert. Dat is het soort verantwoordelijkheid dat op de schouders van acteurs rust. Patinkin was zo onbeleefd dat Yentl naar Amerika vertrok zonder ooit met haar leidende man samen te komen. Denk daar eens over na. Stel je voor dat Christopher Plummer zo onbeleefd tegen Julie Andrews was dat de von Trapps nooit naar Zwitserland zijn verhuisd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply