Waarnemend hoofdcoach uit Michigan heeft een emotionele boodschap voor Jim Harbaugh: ‘Love the s- out of you man’

0

Jim Harbaugh mocht zaterdag niet coachen tegen nr. 10 Penn State na de Grote Tien verboden hem uit wedstrijden voor de rest van het universiteitsvoetbalseizoen 2023, te midden van het onderzoek van de NCAA naar de vraag of Michigan buiten de campus scouting en tekenstelen uitvoerde.

Hoewel het nog valt te bezien of Harbaugh de rest van het jaar daadwerkelijk aan de zijlijn zal blijven, speelde Michigan in week 11 wel zonder hoofdcoach in wat de eerste echte test van het seizoen was voor de Wolverines.

Sherrone Moore coacht Michigan

Michigan waarnemend hoofdcoach en aanvallende coördinator Sherrone Moore coaches aan de zijlijn tijdens de wedstrijd Michigan Wolverines versus Penn State Nittany Lions op 11 november 2023 in het Beaver Stadium in University Park, Pennsylvania. (Randy Litzinger/Icon Sportswire via Getty Images)

Michigan slaagde met vlag en wimpel voor de test.

MICHIGAN BLIJFT ONVERSLAGEN, VERSLAAGT PENN STATE TEGEN JIM HARBAUGH’S BAN

Aanvalscoördinator Sherrone Moore viel Harbaugh in en had een emotionele boodschap voor zijn hoofdcoach na een overwinning van 24-15 Penn-staat.

‘Ik wil de Heer bedanken. Ik wil bedanken Coach Harbaugh‘, zei Moore na de wedstrijd op het veld. ‘Ik hou van je man. Ik hou van je, man. Heb dit voor je gedaan! Voor deze universiteit, de president, onze AD. We hebben de beste spelers, de beste universiteit, de beste alumni van het land. Ik hou van jullie.”

WAARSCHUWING: EXPLICIETE TAAL

Michigan rent terug Blake Corum rende 145 yards en twee touchdowns, terwijl de verdediging van de Wolverines Penn State het grootste deel van de dag onderdrukte.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Sherrone Moore houdt een postgame-interview

Offensiefcoördinator Sherrone Moore van Michigan Wolverines toont emotie na het behalen van de overwinning als waarnemend hoofdcoach na de College Football-wedstrijd tussen de Michigan Wolverines en de Penn State Nittany Lions op 11 november 2023 in het Beaver Stadium in University Park, PA. (Gregory Fisher/Icon Sportswire via Getty Images)

“Dit is waar ik voor gemaakt ben. Dit is waar mijn team voor gemaakt is”, zei Corum na de overwinning op het veld. “De aanvalslinie, ik zei tegen hen: ‘Vecht maar man. Duw, duw, en ik ga bergafwaarts rennen.’ Ik ben zo trots op Donovan [Edwards]. Ik ben zo trots op de strakke eindjes, JJ [McCarthy]. Hij raakte in de war, maar bleef vechten.

“Dit team zit vol met vechters. En dat is wat ik zo leuk aan ze vind. Daarom ben ik teruggekomen. Ik ben niet teruggekomen voor statistieken. Ik ben niet teruggekomen voor touchdowns. Ik kwam voor deze jongens. Ik kwam terug naar winnen.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Blake Corum neemt het op tegen Penn State

Blake Corum, #2 van de Michigan Wolverines, draagt ​​de bal tegen de Penn State Nittany Lions tijdens de eerste helft in het Beaver Stadium op 11 november 2023 in State College, Pennsylvania. (Scott Taetsch/Getty Images)

Penn State en hoofdcoach James Franklin blijven worstelen in grote wedstrijden en scoren samen slechts 27 punten in hun twee grootste wedstrijden van het seizoen tegen Staat Ohio en Michigan.

Harbaugh heeft vrijdag een noodmotie ingediend tegen de Big Ten Conference en commissaris Tony Petitti, en volgens ESPN zal er op 17 november om 9.00 uur een persoonlijke hoorzitting plaatsvinden. De motie beoogt een tijdelijk straatverbod samen met een voorlopig bevel, aldus Outkick.

Harbaugh mag het team doordeweeks coachen, maar mag niet aanwezig zijn bij de laatste reguliere seizoenswedstrijden van Michigan.

Read original article here

Leave A Reply