Premier Modi, Jagdeep Dhankhar en anderen bezoeken president Murmu in Rashtrapati Bhawan op Diwali

0

Premier Modi roept president Murmu op
Afbeeldingsbron: @RASHTRAPATIBHVN/TWITTER Premier Modi roept president Murmu op

Premier Narendra Modi deed een beroep op president Droupadi Murmu ter gelegenheid van Diwali. Verschillende anderen, waaronder vice-president Jagdeep Dhankar, minister van Handel en Industrie Piyush Goyal en minister van Vrouwen- en Kinderontwikkeling Smriti Zubin Irani, hadden ook een ontmoeting met de president.

“Premier Shri @narendramodi heeft een bezoek gebracht aan president Droupadi Murmu in Rashtrapati Bhavan”, stond er in een ander bericht op X, samen met de foto’s van de bijeenkomst.

“Shri Jagdeep Dhankhar, vice-president van India, bezocht samen met zijn vrouw dr. Sudesh Dhankhar president Droupadi Murmu in Rashtrapati Bhavan”, zei het kantoor van de president in een bericht op X en deelde foto’s van de bijeenkomst.

Ondertussen vierde Himachal Pradesh CM Sukhvinder Singh Sukhu Diwali met kinderen in Balika Ashram Tutikandi in Shimla en deelde snoep, fruit en vuurwerk onder hen uit.

Sukhu keerde zaterdag terug van AIIMS Delhi na 15 dagen behandeling. De eerste minister zei dat de huidige deelstaatregering een wet heeft uitgevaardigd en de status van ‘Staatskinderen’ aan weeskinderen heeft verleend, aldus een hier uitgegeven verklaring.

LEES OOK | Sundar Pichai wenst Diwali en deelt belangrijke ‘waarom’-vragen over de traditie

LEES OOK | Punjab CM Mann en Khattar dringen er bij mensen op aan om Diwali op een milieuvriendelijke manier te vieren

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply