Na Alia Bhatt HERHAALT Sushmita Sen haar sari voor Shilpa Shetty’s Diwali-feest | Virale video

0

Sushmita Sen-sari
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM Sushmita Sen toen versus nu

Sushmita Sen, het toonbeeld van gratie, trok zaterdag de aandacht tijdens Shilpa Shetty’s Diwali bash. De diva recycleerde haar prachtige Koffee With Karan-sari voor het feest gisteravond en werd gespot met haar ex-vriend Rohman Shawl en oudste dochter Renne. Het moeder-dochterduo vormde een jumelage in sari’s.

Sushmita Sen herhaalt haar Koffee With Karan Saree

Wat de aandacht trok was de doorschijnende beige sari van Sushmita Sen die ze droeg voor Koffee With Karan seizoen 1. Voor degenen die het niet weten: de acteur deelde destijds de Koffee-bank met Sanjay Dutt. Aan de andere kant droeg Rohman Shawl een witte kurta-pyjama en combineerde deze met een Nehru-jasje. Renne drapeerde een sari met ruches en maakte haar look af met een chokerketting.

Het liefdesleven van Sushmita Sen

De acteur haalde vorig jaar de krantenkoppen nadat Lalit Modi hun relatie officieel aankondigde. Sen heeft haar relatie met Modi nooit besproken. Voorafgaand aan het nieuws had ze haar breuk met Rohman Shawl aangekondigd. Het duo werd de afgelopen tijd echter meerdere keren samen gespot.

Bij de aankondiging van haar breuk met Shawl had de acteur gezegd: “We zijn begonnen als vrienden, we blijven vrienden!!! De relatie was al lang voorbij… de liefde blijft!”

Bekijk hier de virale video:

Sushmita Sen is niet de eerste acteur die bewust heeft besloten haar sari te herhalen. Eerder droeg Alia Bhatt haar bruiloftssari opnieuw voor het National Film Award-evenement in Vigyan Bhawan in Delhi. Bhatt ontving de prestigieuze prijs voor Gangubai Kathiawadi in de categorie Beste Actrice.

Ondertussen was Sushmita Sen voor het laatst te zien in Aarya 3. Ze verscheen ook in JioCinema’s Taali, waar ze transgenderactivist Shreegauri Sawant speelde.

Lees ook: Adar Jain wordt gepest met een MYSTERY-vrouw na zijn breuk met Tara Sutaria | Virale video

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply