LeBron James van Lakers steekt de draak met Michigan te midden van een aanhoudend schandaal rond het stelen van borden

0

NBA-superster LeBron James speelde geen basketbal bij Ohio State, maar hij werd geboren in Ohio en heeft door de jaren heen zijn steun betuigd aan de Buckeyes.

Het voetbalprogramma van Michigan is verwikkeld in een tekenstelendschandaal, dat de Big Ten Conference ertoe bracht Jim Harbaugh te schorsen van het coachen van de laatste drie reguliere seizoenswedstrijden van het team.

Wolverine’s voetbalstafmedewerker Connor Stalion werd geschorst vanwege het vermeende plan om borden te stelen en nam later ontslag.

Fans van Ohio State zijn, zoals je misschien hebt gehoord, niet dol op voetbal in Michigan. Zelfs James kon er niets aan doen toen de gelegenheid zich voordeed om een ​​aanval uit te oefenen op de grootste rivaal van de Buckeyes.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

LeBron James haalt zijn schouders op

Los Angeles Lakers-aanvaller LeBron James gebaart naar een scheidsrechter tijdens de eerste helft van Game 3 van een halve finale van de Western Conference tegen de Golden State Warriors op 6 mei 2023 in Los Angeles. (AP-foto/Mark J. Terrill)

De negentienvoudig All-Star haalde op luchtige wijze uit naar de Wolverines en Harbaugh in de nasleep van de overwinning van de Los Angeles Lakers op de Phoenix Suns vrijdagavond.

MICHIGAN BLIJFT ONVERSLAGEN, VERSLAAGT PENN STATE TEGEN JIM HARBAUGH’S BAN

James zei dat de Lakers enkele signalen van Suns-coach Frank Vogel aan de zijlijn konden ontcijferen omdat het team hem kent. Vogel coachte de Lakers toen ze in 2020 hun titel wonnen in de NBA-bubbel.

“Het beste aan vanavond is dat we die signalen hebben kunnen ontvangen en dat we zondag nog steeds kunnen spelen”, zei James, verwijzend naar de volgende wedstrijd van de Lakers. “Wij zullen niet geschorst worden, zoals dat team in het noorden.”

College voetbal

Het Michigan-logo in het Michigan Stadium (Simon Bruty /Sport geïllustreerd via Getty Images)

Zelfs zonder Harbaugh aan de zijlijn versloegen de Wolverines Penn State. De overwinning verbeterde het record van Michigan naar 10-0. Teruglopend Blake Corum haastte zich naar 145 yards en scoorde twee touchdowns om de Wolverines naar een overwinning van 24-15 te helpen.

Michigan Wolverines-helm

Een Michigan Wolverines-helm voor de halve finale van het VRBO Fiesta Bowl nationaal kampioenschap tussen de Michigan Wolverines en de TCU Horned Frogs op 31 december 2022 in het State Farm Stadium in Glendale, Ariz. (Kevin Abele/Icon Sportswire via Getty Images)

De ongeslagen Wolverines zijn op zoek naar een derde Big Ten-titel op rij. De schorsing van Harbaugh geldt alleen voor de reguliere competitie. Hij zou dus mogen terugkeren naar de zijlijn als Michigan doorgaat naar de Big Ten-kampioenschapswedstrijd.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Harbaugh zou ook in aanmerking komen om te coachen voor mogelijke College Football Playoff-wedstrijden of andere bowl-games. Michigan heeft sinds 1997 geen nationale titel meer gewonnen.

De Associated Press heeft aan dit rapport bijgedragen.

Read original article here

Leave A Reply