Hades komt in 2024 via Netflix naar Apple-apparaten

0

Hades, de geliefde rogue-like van Supergiant Games waarmee je probeert te ontsnappen uit de onderwereld van de Griekse mythe, komt in 2024 via Netflix naar Apple-apparaten.

Wanneer Hades op iOS arriveert, zal het dit doen zonder in-game advertenties, zonder extra kosten en zonder in-app-aankopen, net als andere Netflix-games. Het zal gewoon beschikbaar zijn om te spelen zoals altijd, alleen nu op meer apparaten met Netflix!

Wij hier bij IGN ​​zijn uiteraard blij dat meer mensen de kans krijgen om Hades te spelen, aangezien we het in 2020 onze Game of the Year-prijs hebben toegekend.

“Hades is een unieke rogue-lite die de lat hoog legt voor het creatief combineren van enorm verschillende genres en het gebruiken van hun sterke punten om elkaar op onverwachte manieren aan te vullen”, schreven we over Hades. “Bevredigende, op twitch gebaseerde gevechten gecombineerd met het Rogue-lite potentieel om het spel te breken door middel van een gelukkige aantrekkingskracht van zegeningen en power-ups, zorgen ervoor dat je je een god voelt.

“Maar bovenal is het hoe Hades de verhaallijn koppelt aan de gameplay-loop. Mislukte runs, spelerskeuze en opgebouwde relaties zijn geschreven momenten die uniek aanvoelen voor je playthrough op een manier die geen enkele game ervoor zelfs maar heeft geprobeerd dichtbij te komen .”

Hades sluit zich aan bij andere games die beschikbaar zijn voor Netflix-abonnees, zoals Dead Cells, Tomb Raider Reloaded, OXENFREE, OXENFREE II: Lost Signals, Valiant Hearts: Coming Home, Shovel Knight: Pocket Dungeon en meer.

Meer mensen die Hades spelen zal zeker ook een goede zaak zijn voor Supergiant Games, aangezien er hard wordt gewerkt aan Hades 2, dat in het voorjaar van 2024 Early Access zal krijgen.

Bekijk voor meer informatie hoe een Hades-speler onlangs een run voltooide waarvan velen dachten dat het onmogelijk was en al het andere grote nieuws van Netflix’s Geeked Week 2023.

Heeft u een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply