Diwali 2023: Controleer de laksmi Ganesh puja-tijden in de stad

0

Divali 2023
Afbeeldingsbron: SOCIAAL Deze veelbelovende tijd voor Lakshmi puja in Bengaluru is van 18:03 uur tot 20:05 uur

Divali! Het lichtfestival wordt elk jaar gevierd wanneer de nieuwe maandatum van de Kartik-maand aanbreekt. Op deze dag versieren mensen hun huizen, steken lampen aan en bidden voor geluk en vrede. Godin Lakshmi wordt op deze dag ook aanbeden tijdens de Shri Ganesh puja. De meeste mensen voeren deze dag puja bon uit volgens de subh muhurat. Vaak bestaat er verwarring over de gunstige tijd. De reden hiervoor is dat er volgens de steden een kleine verandering in de Muhurta is. Daarom vertellen we u hier de veelbelovende tijd volgens de stad.

Lees ook: Waarom zijn huisdieren bang voor vuurwerk? 5 manieren om ze te kalmeren tijdens festiviteiten

  • Diwali lakshmi puja-tijd in Delhi: Delhiieten, de tijd van Diwali puja in jouw stad is van 17.39 uur tot 19.34 uur. Als je in Delhi woont, is het gunstig voor je om tijdens de Pradosh-periode te aanbidden. De juiste tijd van aanbidding in de hoofdstad van het land is van 17.39 uur tot 19.34 uur. Als je aanbidt in Gurugram, gelegen in de buurt van Delhi, dan kun je aanbidden tussen 17.39 uur en 19.35 uur.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Mumbai: Mensen uit Mumbai kunnen dit doen van 18.12 uur tot 20.12 uur. Als je in Mumbai woont, kan de gunstige tijd van aanbidding voor jou iets anders zijn. De veelbelovende tijd voor aanbidding in de financiële hoofdstad van het land is van 18.12 uur tot 20.12 uur.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Bengaluru: Deze veelbelovende tijd in Bengaluru is van 18:03 uur tot 20:05 uur. Terwijl in Bengaluru deze gunstige tijd van 18:03 uur tot 20:05 uur is. Gezien deze tijd kunt u aanbidden nadat u de gunstige tijd voor uw stad kent.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Kolkata: Als je in Calcutta bent, is de juiste tijd voor puja van 17.05 uur tot 19.03 uur.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Jaipur: Mensen uit Jaipur kunnen aanbidden van 17.48 uur tot 19.44 uur.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Chandigarh: De veelbelovende tijd voor de inwoners van Chandigarh is van 17:37 uur tot 19:32 uur.
  • Diwali lakshmi puja-tijd in Chennai: Daarnaast kan er van 17.52 uur tot 19.52 uur aanbidding plaatsvinden in Hyderabad en Chennai.

Lees meer levensstijlnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply