Deze 5 kenmerken van een man vormen een pad naar een beter, betekenisvoller leven

0

NIEUWJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Wie wij medeleven waardig achten, zegt meer over ons dan over iets anders.

Het dwingt ons om te doneren aan liefdadigheidsinstellingen, ingeblikte goederen aan voedselbanken te geven en met Kerstmis munten in de klokkenluidersmand te laten vallen. Maar in Amerika heeft compassie zijn grenzen. Wil je compassie zo uit de kamer zien worden gezogen? Noem mannen.

Maar als we medeleven voelen met bevolkingsgroepen die pijn lijden, achterblijven en in de problemen verkeren, moeten ook mannen erbij worden betrokken.

Gelukkige vader en zoon die plezier hebben met spelen op het strand bij zonsondergang.  Vaderschap familieconcept

Toen mijn eigen zoon werd geboren, wist ik dat het mijn levenswerk was om hem tot een man op te voeden. Ik zou verdoemd zijn als ik hem een ​​eeuwige jongen zou laten blijven. (iStock)

Mannen hebben een gemiddelde levensverwachting van vijf jaar korter dan vrouwen. Mannen plegen vier keer zoveel zelfmoord als vrouwen. Uit een recent onderzoek blijkt dat 44% van de mannen de afgelopen twee weken heeft overwogen een einde aan hun leven te maken.

DE MANNEN VAN AMERIKA ZIJN IN CRISIS EN HET IS GEWORTELD IN ÉÉN GROTE LEUGEN

Mannen hebben twee keer meer kans om alcohol te misbruiken dan vrouwen. Eén op de vijf mannen geeft aan helemaal geen vrienden te hebben, en 44% van de mannen zegt zich ‘soms, vaak of altijd’ eenzaam te voelen.

Mannen verdrinken, en onze cultuur is niet van plan hen een reddingslijn te geven.

Ik begrijp waarom het vinden van compassie voor mannen moeilijk is. Sommige mannen hebben hun macht en kracht misbruikt om te krijgen wat ze willen – zonder dat daarvoor een te hoge prijs betaald hoeft te worden. Ongeacht hun leeftijd, status of invloed, het waren geen mannen. Het waren jongens.

Ik geloof dat de overgrote meerderheid van de mannen geen eeuwig jongensleven wil. Maar de weg vooruit is mistig. De meesten hebben geen idee waar ze heen moeten, wat ze moeten doen of wie ze zelfs maar om hulp moeten vragen. We proberen te bewijzen dat we een man zijn op een glijdende schaal van subjectieve hash-markeringen. Dat is niet altijd zo geweest.

In het grootste deel van de antropologische geschiedenis werden jongens ingewijd in de mannelijkheid. Ze slaagden voor een moeilijke test, overschreden een grens en keken nooit meer achterom. Die tijd is voorbij, en daarmee ook de duidelijkheid. We weten niet meer wat een man is, wat een man doet of hoe een man handelt.

LAWRENCE JONES’ NIEUWE BOEK ‘AMERICAN MAN’ VERDEDIGT MANHOOD, BESTRIJDT LIBERALE NOTITIE DAT MANNELIJKHEID GIFTIG IS

Toen mijn eigen zoon werd geboren, wist ik dat het mijn levenswerk was om hem tot een man op te voeden. Ik zou verdoemd zijn als ik hem een ​​eeuwige jongen zou laten blijven. Daarom heb ik een diepe duik genomen in mannelijkheid, waarbij ik de levens van mannen in de geschiedenis en in mijn eigen invloedssferen heb onderzocht, die eervol, moedig en impactvol waren.

Gaandeweg ontdekte ik de vijf kenmerken van een man: vijf eigenschappen die elke belangrijke man gemeen heeft. In een wereld waarin mannen spartelen, zijn deze markeringen een loodlijn die ons heroriënteert naar een beter en betekenisvoller leven.

Mannen hebben een visie

Jongens leven voor vandaag. Ze willen plezier zo snel als ze het kunnen krijgen. Ze zoeken naar de open deuren en de gemakkelijke kansen en grijpen die. Mannen zien de grotere visie in het spel en werken voor de lange termijn. Ze concentreren zich op de taak die voorhanden is, ook al levert dit geen onmiddellijke resultaten op. Jongens besteden en mannen sparen. Jongens daten en mannen plegen een afspraak. Jongens schuiven de verantwoordelijkheid van zich af, terwijl mannen die aanvaarden en eronder gedijen.

Mannen nemen een minderheidspositie in

Jongens gaan met de stroom mee, kiezen de gemakkelijke weg en zullen altijd in de meerderheid zijn. Mannen zijn bereid zich afzijdig te houden, op hen neer te kijken en het impopulaire te doen om hun overtuigingen te volgen. Terwijl jongens problemen passief negeren en meegesleurd worden door de mening van de meerderheid, keren mannen zich tegen de stroom in en verbinden zich ertoe deel uit te maken van de oplossing.

DESKUNDIGEN WAARSCHUWEN VOOR ‘VERWOESTEND EFFECT’ ALS TRADITIONELE MANNELIJKE ROLLEN DIE DOOR DE MEDIA ‘GIFTIG’ WORDEN GEACHT, HOLLYWOOD

Mannen zijn teamspelers

Amerika verafgoodt de eenzame wolf – hij kan gaan waar hij wil, doen wat hij wil, en de MVP van zijn eigen leven zijn. In werkelijkheid zijn eenzame wolven ziek en sterven ze. Gezonde wolven lopen in een roedel, en hetzelfde geldt voor mannen. Mannen zitten liever in een team dat wint dan dat ze de uitblinker zijn in een team dat voortdurend verliest. Mannen helpen anderen te winnen en vinden daarbij zelf de overwinning.

Mannen werken

Jongens consumeren, terwijl mannen produceren. Mannen steken hun neus op de slijpsteen en krijgen hun werk gedaan, terwijl jongens eindeloos zoeken naar manieren om over te slaan. Dat betekent niet dat mannen niet spelen of plezier hebben. Ik geloof eigenlijk dat dit een integraal onderdeel is van een gezond en bloeiend leven, omdat gezonde hobby’s en plezier ons niet alleen in staat stellen van ons leven te genieten, maar uiteindelijk ook beter werk kunnen leveren. Terwijl jongens echter leven om te spelen, spelen mannen om te leven.

Mannen zijn beschermers

Jongens zijn roofdieren. Ze willen vandaag hun plezier – of dat nu met een vrouw is, met hun financiën of met de nieuwste gadgets. Mannen zijn beschermers. Ze denken aan de toekomst van een vrouw. Ze besparen geld om stabiliteit te bieden aan degenen die van hen afhankelijk zijn. Zij komen mensen te hulp die gepest of geduwd worden. Alle grote mannen besteden zichzelf aan de veiligheid van anderen.

KLIK HIER VOOR MEER FOX NIEUWS ADVIES

Het is niet uw leeftijd, werkstatus of inkomen dat u tot een man maakt. Ik ken jongens van 45 en mannen van 15. Het zijn eerder de keuzes die u maakt die uw toekomst bepalen.

Mannen hoeven niet te verdrinken. Er is een eeuwenoude levenslijn, een oerpad dat iedere man van betekenis heeft bewandeld: de vijf markeringen.

Laten we samen een betere koers uitstippelen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Read original article here

Leave A Reply