De Londense politie probeert degenen te identificeren die betrokken zijn bij ‘raciaal verergerde woordenwisseling’ op het metrostation te midden van anti-Israëlprotesten

0

De Britse transportpolitie heeft zondag beelden vrijgegeven terwijl ze probeerden de betrokkenen te identificeren die betrokken waren bij een ‘raciaal verergerde woordenwisseling’, vastgelegd op camera in een metrostation in Londen, terwijl de stad werd overspoeld door honderdduizenden anti-Israëlische demonstranten die een staakt-het-vuren eisten in Gaza. Zaterdag.

De London Metropolitan Police had eerder gezegd dat zij “op de hoogte was van de video’s die gisteren in de stations van Waterloo en Victoria zijn opgenomen en die onaanvaardbaar misbruik tonen, waaronder antisemitisch taalgebruik, evenals bedreigend gedrag”, eraan toevoegend dat de British Transport Police (BTP), die toezicht houdt op de transportsysteem, inclusief stations, leidde het onderzoek.

Bij het vrijgeven van vier afbeeldingen op zondag zei de Britse Transportpolitie (BTP) dat agenten op zoek waren naar een gesprek met de afgebeelde mannen “na een racistisch verergerde woordenwisseling op Waterloo Station gisteren, 11 november.” In het bericht op X stond dat de politie gelooft dat de personen op de beelden ‘mogelijk informatie hebben die hun onderzoek zou kunnen helpen’.

De vier mannen werden afgebeeld in een video die online circuleerde, waarin werd opgeroepen tot ‘terroristen f—ers, maat’ en ‘f—, jij, jij terrorist c—’ en andere opmerkingen richting een groep pro-Palestijnse demonstranten. in het Waterloo-station. Een van de mannen leek in contact te zijn gekomen met iemand buiten de camera en riep: “Wie ga je slaan?” en leek achter de andere groep aan te gaan voordat een vriend tussenbeide kwam en hem wegtrok. Iemand roept naar hen: ‘Jullie zijn respectloos tegenover alle doden.’

“F—, weg, we zijn in dit land geboren! We zijn in dit land geboren”, roept een van de mannen wiens foto werd vrijgegeven. De persoon die opneemt met een mobiele telefoon zegt van achter de camera: “Ik ben hier ook geboren”, voordat er een vrouwenstem uit de luidspreker komt die vraagt ​​of er politie in het bureau is.

POLEN ZIET EEN ENORME NATIONALISTISCHE MARS TER EERDER ‘GOD, FAMILIE EN VADERLAND’ NA DE GLOBALISTISCHE VERKIEZINGSRESULTATEN

Vier mannen die de confrontatie aangingen met anti-Israëlische demonstranten

De Britse transportpolitie is op zoek naar vier mannen die anti-Israëlische demonstranten confronteerden op het metrostation Waterloo in Londen, en beschouwden het incident als een ‘raciaal verergerde woordenwisseling’. (Britse transportpolitie)

‘Je geeft om dit land, maar je veroorzaakt een verdomde rel?’ de persoon die filmt, beschimpt één man.

‘Je veroorzaakt een rel, maat,’ roept de man terug voordat hij zich omdraait en wegloopt.

Massale pro-Palestijnse mars in Londen

Demonstranten lopen over Vauxhall Bridge tijdens een pro-Palestijns protest in Londen, zaterdag 11 november 2023. (AP Foto/Alberto Pezzali)

De demonstraties en tegenprotesten vonden plaats in hetzelfde weekend waarin Groot-Brittannië zijn oorlogsslachtoffers eert met Wapenstilstand en Herdenkingsdag.

De Britse transportpolitie heeft zondag ook een foto vrijgegeven van een vrouw die zaterdag een “antisemitische haatmisdaad op Victoria Station” volgde, met de vraag aan het publiek: “Herkent u deze vrouw?” Die vrouw was te zien in een video die online circuleerde en riep: ‘Killers. Dood aan de Joden.’

vrouw beschuldigd van antisemitische uitlatingen

Vrouw beschuldigd van antisemitisme in het grootstedelijk station van Londen. (Britse transportpolitie)

Een andere video die op sociale media werd gedeeld, toonde een man die een paar meter verderop in een Londens metrostation stond, naar een vrouw zwaaide die een hijab droeg en riep: ‘Je bent een terroristenminnaar’ en ‘ga weg’. Journalist Lorraine King beweerde echter in het bijschrift dat op X werd gedeeld dat haar ‘moslimvriend werd aangesproken door deze ‘charmante’ man op Charing Cross Station, van wie ze zei dat ze ‘terug naar huis moest gaan’, voordat hij haar een ‘rat’ noemde en een ‘terrorist.'”

“Ze is een kwetsbare vrouw die een hijab draagt ​​en ik ben hier erg boos over”, schreef King aan haar 23.900 volgers. “Ik kan niet geloven dat dit Engeland 2023 is.”

Tegendemonstrant uit Londen gearresteerd

Een tegendemonstrant wordt op zaterdag 11 november 2023 door de politie in Londen gearresteerd na een pro-Palestijnse protestmars van Hyde Park naar de Amerikaanse ambassade in Vauxhall. (AP Foto/Alberto Pezzali)

BTP kondigde zondag een arrestatie aan in verband met dat incident.

LINKSE ACTIVIST ‘GESCHOKT’ IN VIRALE VIDEO NA HET NIET WERDEN VAN PRO-PALESTIJNSE MOSLIMSTEUN VOOR LHBTQ

“Rechercheurs hebben in verband met dit incident een man van in de veertig gearresteerd wegens racistisch verergerde overtredingen van de openbare orde – hij zit momenteel in politiehechtenis”, schreef het bureau op X.

BTP zei ook dat agenten tussenbeide kwamen bij het incident op Victoria Station om te voorkomen dat de situatie escaleerde en “het reizende publiek zou ontwrichten”.

pro-Palestijnse demonstratie Londen

Demonstranten houden spandoeken vast tijdens een pro-Palestijns protest in Londen, zaterdag 11 november 2023. De Londense politie heeft haar inspanningen opgevoerd om ervoor te zorgen dat een pro-Palestijnse mars op zaterdag vreedzaam blijft in het weekend dat Groot-Brittannië zijn oorlogsslachtoffers eert. (AP Foto/Alberto Pezzali)

Nadat naar schatting 300.000 anti-Israël demonstranten zaterdag de straat op gingen in Londen en een staakt-het-vuren in Gaza eisten, gaf Matt Twist, adjunct-commissaris van de London Metropolitan Police, een verklaring af waarin hij zei: “Het extreme geweld van de rechtse demonstranten tegen de politie vandaag de dag was buitengewoon en zeer zorgwekkend.” Twist beweerde dat volgens hem rechtse demonstranten vroeg arriveerden en verklaarde dat ze daar waren om monumenten te beschermen, maar sommigen waren al dronken en ‘duidelijk op zoek naar confrontatie’.

Anti-Israël-demonstrant in Londen

Een anti-Israëlische demonstrant marcheert zaterdag in Londen voor Palestina. (Londense metropolitie)

Door de groep te categoriseren als “grotendeels voetbalhooligans uit heel Groot-Brittannië”, beweerde Twist dat ze naar agenten riepen: “Je bent geen Engelsman meer”, en de politie aanvielen of bedreigden, waardoor ze niet in staat waren de belangrijkste pro-Palestijnse mars het hoofd te bieden. De politie zei dat bij zoekopdrachten bij deze personen wapens werden aangetroffen, waaronder een mes, knuppel en boksbeugels, evenals klasse A-medicijnen. Negen agenten raakten in de loop van de dag gewond, van wie twee een ziekenhuisbehandeling nodig hadden met een gebroken elleboog en vermoedelijk een ontwrichte heup.

tegendemonstranten in Londen

Tegendemonstranten en politie staan ​​in de rij op Parliament Square, tijdens een pro-Palestijnse protestmars die plaatsvindt van Hyde Park naar de Amerikaanse ambassade in Vauxhall, in Londen, zaterdag 11 november 2023. (Victoria Jones/PA via AP)

Twist beweerde dat “hoewel de mars van de Palestijnse Solidariteitscampagne (PSC) niet het soort fysiek geweld zag dat door de rechtervleugel werd gepleegd, we weten dat voor de Joodse gemeenschappen in Londen, wier angsten en zorgen we absoluut erkennen, de impact van haatmisdaad en in bepaalde antisemitische misdrijven zijn net zo belangrijk.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Meer dan 126 mensen werden gearresteerd, toen de Londense politie beelden vrijgaf van anderen in de menigte die zij beweren actief te onderzoeken.

Daartoe behoort ook een demonstrant, een vrouw, die een bord vasthoudt met de tekst: ‘Geen enkele Britse politicus mag een vriend van Israël zijn.’

Read original article here

Leave A Reply