De DEZE foto van BTS RM gaat viraal op sociale media, fans zijn verrast

0

De RM van BTS
Afbeeldingsbron: TWITTER De RM van BTS

Wereldwijde sensatie BTS staat niet alleen bekend om zijn boeiende liedjes en onberispelijke dansbewegingen, maar ook om het feit dat het een speciaal plekje in de harten van ARMY’s inneemt. De leden zijn druk bezig met hun respectievelijke activiteiten en het lijkt erop dat het nog wel even gaat duren, ze nemen de tijd voor zichzelf om een ​​pauze te nemen.

Onlangs ging een foto van de leider van de groep viraal op sociale media nadat hij deze per ongeluk had gepost. Zodra hij het had gepost, verwijderde hij het binnen enkele minuten. Op de inmiddels verwijderde foto was te zien dat het BTS-lid buiten een sigaret rookte. Hoewel RM volwassen is en de wettelijke rookleeftijd heeft bereikt en het recht heeft om te kiezen wat hij doet, tonen Koreaanse fans oprechte verbazing over de foto. Dit komt doordat Koreaanse internetgebruikers roken vaak een slechte gewoonte vinden voor K-Pop-idolen en vaak fronsen na soortgelijke incidenten. In september 2023 werd mede-BTS-lid Jungkook ook gezien terwijl hij rookte buiten een restaurant in Los Angeles, Californië.

Onlangs had de leider van de groep een video geüpload waarin hijzelf een selfie maakte. Met kort haar droeg RM ingezoomd op zijn gezicht en beëindigde de video vervolgens met een knipoog. Toen hij de selfievideo van RM zag, zei Jimin: ‘?’. RM reageerde ook op Jimin met een hart-emoticon.

Ondertussen, op het werkfront, was de laatste release van RM Indigo in december vorig jaar. Het was zijn debuutalbum en markeerde zijn eerste volledige oeuvre sinds Mono in 2018 en dient als documentatie of archief van zijn late twintiger jaren. Het bestaat uit 10 nummers en bevat optredens van Erykah Badu, Anderson, Paak, Tablo van Epik High, Kim Sa-Wol, Paul Blanco, Mahalia, Colde, Youjeen van Cherry Filter en Park Ji-Yoon. Het negende nummer, “Wild Flower”, een samenwerking met Youjeen, werd naast het album uitgebracht als de eerste single, samen met een begeleidende videoclip.

Lees ook: Rashmika Mandanna Deepfake Row: De politie van Delhi onderneemt actie en registreert FIR in een virale videozaak

Lees ook: Tiger 3: Salman Khan, de film van Katrina Kaif verdient Rs 15 cr voorafgaand aan de release, die naar verwachting in première gaat voor Rs 40 cr

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply