Chinese functionaris die de CCP prees en de Oeigoerse genocide ontkende, ontmoet de topman van het linkse mediaconglomeraat

0

Een Chinese functionaris die in het verleden controversiële uitspraken heeft gedaan, waaronder het ontkennen van de vermeende genocide van China tegen de Oeigoeren, had een ontmoeting met een van de grootste mediabedrijven in de Verenigde Staten na een bezoek aan wetgevers, wetenschappers en een economische raad in Pennsylvania.

“De Chinese consul-generaal Huang Ping bezoekt Condé Nast en ontmoet Chief Executive Officer Roger Lynch en Global Chief Revenue Officer Pam Drucker Mann om te praten over de groei van de Chinese markt”, aldus een bericht op de website van Condé Nast, een Amerikaans massamediabedrijf dat eigenaar is van merken als Vogue, The New Yorker, GQ en Glamour, aldus 2 november.

De website van Condé Nast linkt naar een functionaris Chinese overheidspost waar het kantoor van Huang Ping, consul-generaal van de Volksrepubliek China in New York, zegt dat de uitgever van Amerikaanse tijdschriften “de mondiale bedrijfsontwikkeling en activiteiten van de groep in China in detail heeft geïntroduceerd.”

“Huang Ping zei dat de huidige, voor beide partijen voordelige samenwerking tussen China en de Verenigde Staten een sterk momentum, een diepe basis en een brede ruimte heeft”, aldus de post.

CHINA HEEFT IN 2022 ‘GEVAARLIJKERE’ TACTIEKEN GOEDGEKEURD ALS ‘ENIGE CONCURRENTIE’ VOOR ONS, WAARSCHUWT PENTAGON IN NIEUW RAPPORT

Huang Ping Conde Nast

Huang Ping bezoekt op 1 november de leiding van Conde Nast (Consulaat-generaal van de Volksrepubliek China in New York)

“De Chinese culturele industrie heeft een sterke vraag en ontwikkelt zich krachtig. Gehoopt wordt dat Condé Nast de kansen van China’s hoogwaardige ontwikkeling en openstelling op hoog niveau zal aangrijpen, zich zal blijven verdiepen in de Chinese markt, intermenselijke relaties zal bevorderen en culturele uitwisselingen, en meer wijsheid bijdragen aan de gezonde, stabiele en duurzame ontwikkeling van de Chinees-Amerikaanse betrekkingen.”

In de post van de Chinese regering werd Conde Nast aangeprezen als een “grote mediagroep met hoofdkantoor in New York” die “meer dan 1 miljard consumenten heeft in 32 landen en regio’s over de hele wereld. Het betrad de Chinese markt in 2005 en heeft vestigingen in Beijing en Shanghai. “

Huang Ping, sinds 2018 consul-generaal van het Chinese consulaat in New York, eerder noemde de CCP een “grote partij” en ontkende dat China zich richt op de islamitische Oeigoerse bevolking in China.

JOE BIDEN ONTVANGTE IN 2017 $40.000 AAN ‘WITWASSEN CHINA-GELD’ VAN BROER, ZEGT COMER

Huang Ping-bijeenkomst

Huang Ping ontmoet PA-staatsenator Sharif Street (Consulaat-generaal van de Volksrepubliek China in New York)

“Er zitten hier veel leugens in, verzonnen door sommige mensen met hun eigen politieke agenda”, zegt Huang zei in een interview in augustus 2021, waarbij het bestaan ​​​​van genocide en interneringskampen tegen Oeigoeren wordt ontkend. ‘Zoals ik al zei: er is geen genocide, geen enkel bewijs dat bewijst dat er sprake is van een genocide of zoiets. Het is gewoon laster.’

Naast het prijzen van de CCP heeft Ping herhaaldelijk de gespreksonderwerpen van de CCP gepromoot op zijn X-account, voorheen bekend als Twitter, en versterkt hij de agenda van de Chinese president Xi Jinping.

De uitspraken van Ping weerhouden hem er niet van om gekozen functionarissen, wetenschappers en leiders uit het bedrijfsleven in de Verenigde Staten te ontmoeten, waaronder een recente stop in Pennsylvania, waar hij een ontmoeting had met senatoren van de Democratische staat, de Chester County Economic Development Council en de faculteit van de Universiteit van Pennsylvania.

WH-OFFICIALS BEVESTIGEN DATUM, LOCATIE VOOR BIDEN’S ONTMOETING MET CHINESE PRESIDENT XI

Huang Ping-bijeenkomst

Huang Ping ontmoet de economische ontwikkelingscommissie van Chester County (Consulaat-generaal van de Volksrepubliek China in New York)

De reis naar Pennsylvania was niet de eerste keer dat Ping Democratische wetgevers ontmoette. Fox News digitaal Eerder gemeld dat de democratische gouverneur van New York, Kathy Hochul en Ping, elkaar in april 2019 ontmoetten toen zij luitenant-gouverneur was om de samenwerking tussen New York en China te bespreken.

De post bevat een foto waarop ze naast elkaar staan ​​en glimlachen terwijl ze een certificaat vasthouden dat ze hem heeft overhandigd voor de Asian American and Pacific Islander Heritage Month. Begin 2021 noemde hij haar een ‘oude vriendin’ in een Facebook-bericht met een video van haar, en heeft hij samen met haar andere evenementen bijgewoond.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Hij stond eerder deze maand ook op het podium naast de burgemeester van New York, Eric Adams, een democraat, tijdens het China Day Celebration Parade Festival in New York. aldus een persbericht.

Bovendien Ping maakte optredens eerder dit jaar in het Barclays Center, de Nasdaq MarketSite en het Empire State Building, waar ze bij elke stop ellebogen ontmoetten met prominente Amerikaanse bedrijfsleiders.

Ping’s optredens in de Verenigde Staten komen omdat de zorgen over de economische en strategische aanwezigheid van China in het land zijn toegenomen, inclusief vragen over het opkopen van Amerikaanse landbouwgrond door China en het binnendringen van Amerikaanse militaire terreinen.

Fox News Digital nam contact op met zowel Condé Nast als het kantoor van Ping voor commentaar, maar ontving geen reactie.

Het kantoor van Ping vertelde Fox News Digital in oktober dat het “recente bezoek aan Pennsylvania slechts een regulier consulair werk is. We bezochten middelbare scholen, universiteiten en bedrijven, hadden gesprekken met staatsenatoren, ondernemers en wetenschappers, om de subnationale samenwerking en vriendschappelijke communicatie te verbeteren. tussen China en de VS.”

Cameron Cawthorne van Fox News Digital heeft bijgedragen aan dit rapport

Read original article here

Leave A Reply