Chandra Mohan, ervaren Telugu-acteur, sterft op 82-jarige leeftijd als gevolg van een hartstilstand; Onder meer Jr. NTR rouwt om zijn overlijden

0

Chandra Mohan
Afbeeldingsbron: X Chandra Mohan was voor het laatst te zien in de release van 2017, Oxygen.

Veteraan Telugu-acteur Chandra Mohan overleed op zaterdag 11 november. Hij was 82. Hij blies zijn laatste adem uit om 9.45 uur in het Apollo Hospital in Hyderabad. Hij was onder behandeling voor hartproblemen. Hij laat zijn vrouw Jalandhara en twee dochters achter. Kort nadat het trieste nieuws over zijn overlijden online begon te circuleren, gebruikten verschillende populaire Zuid-Indiase beroemdheden hun sociale media om hun laatste eerbetoon te brengen. Op X (voorheen Twitter) rouwde RRR-faam Jr NTR om de dood van Chandra Mohan en schreef: ‘Het is heel triest om de vroegtijdige dood te zien van Chandramohan Garu, die een speciale erkenning voor zichzelf heeft verdiend door verschillende rollen in films te spelen. gedurende vele decennia. Mijn diepste medeleven aan zijn familie en moge zijn ziel in vrede rusten.”

Zijn laatste riten zullen worden uitgevoerd op maandag 13 november.

Wie was Chandra Mohan?

Veteraan Telugu-acteur Mallampalli Chandra Mohan, in de volksmond bekend als Chandra Mohan, is de neef van ervaren filmmaker K Viswanath. Zijn oorspronkelijke naam was Chandrasekhara Rao Mallampalli. Hij werd geboren op 23 mei 1943 in het dorp Pamidimukkula in Andhra Pradesh in het district Krishna.

Lees ook: ‘Het is een honderd procent vergissing’: Manoj Muntashir SPIJT bij het verdedigen van Adipurush

De carrière van Chandra Mohan in één oogopslag

Hij maakte zijn acteerdebuut met de Telugu-release Rangula Ratnam uit 1966. Hij ontving twee keer de Nandi Awards, één keer in de categorie Beste Mannelijke Komiek in 1987 en de tweede keer in de categorie Beste Karakteracteur in 2005.

Hij heeft in 1978 ook de Filmfare Awards South gewonnen voor Padaharella Vayasu. Hij was voor het laatst te zien in de Telugu-talige actiethrillerfilm Oxygen, met Gopichand, Raashi Khanna en Anu Emmanuel in belangrijke rollen. Het werd uitgebracht in 2017.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply