Britse rechters verdubbelen het mandaat om een ​​kind van de levensonderhoudsvoorziening te halen, en ontkennen de oproep van ouders om de baby naar Italië te brengen

0

Rechters in het Verenigd Koninkrijk hebben hun mandaat verdubbeld om een ​​ongeneeslijk ziek kind uit de levensonderhoud te verwijderen in plaats van ouders toe te staan ​​behandeling te zoeken in het Vaticaan.

Rechter Robert Peel oordeelde woensdag dat Indi Gregory 8 maanden oud zou worden verwijderd van haar levensondersteunende beademingsapparaat op donderdag tegen de wens van de ouders. Een beroep in de zaak is afgewezen en het kind krijgt de opdracht om binnenkort uit de levensonderhoud te worden gehaald.

“Claire en ik walgen opnieuw van weer een eenzijdige beslissing van de rechters en de Trust. De hele wereld kijkt toe en is geschokt over de manier waarop we zijn behandeld”, zegt vader Dean Gregory, volgens Christian Concern, hun juridisch adviseur voor de zaak.

EINDELIJK ZIEKE BABY IN HET VK KRIJGT MEER TIJD OM TE LEVEN ALS OUDERS VECHT TEGEN DE RECHTER OM HAAR NAAR HET VATICAANZIEKENHUIS TE BRENGEN

Indi Gregory

Deze foto toont de zes maanden oude Indi Gregory. De Italiaanse regering heeft maandag het Italiaanse staatsburgerschap toegekend aan een acht maanden oud terminaal ziek Brits meisje, nadat een rechtbank in Groot-Brittannië uitspraken had bevestigd die de intrekking van levensondersteunende invasieve behandelingen toestonden. (Familie-uitreiking/PA via AP)

De rechtbanken schaarden zich vrijdag achter het mandaat van Peel en ontzegden Dean en Claire Gregory het recht om in beroep te gaan.

Hoge Britse rechters Lord Justice Peter Jackson, Lady Justice Eleanor King en Lord Justice Andrew Moylan van het Hof van Beroep weigerden het beroep en oordeelden dat de Italiaanse regering en het Vaticaan “volledig verkeerd waren opgevat” toen ze probeerden het zieke kind onder hun hoede te brengen.

De Italiaanse regering heeft, in een poging om te voorkomen dat het Britse gezondheidszorgsysteem Indi’s levensonderhoud intrekt, het staatsburgerschap aan het kind verleend, zodat zij daar voortgezette behandeling kan krijgen.

Britse rechter beslist om levenssteun aan terminaal zieke baby in te trekken, ondanks behandelinspanningen

Paus Franciscus Bambino Gesu

Paus Franciscus bezoekt de afdeling waar kinderen die uit Oekraïne zijn aangekomen, worden opgenomen in het Bambino Gesu-ziekenhuis in Rome. (Portfolio Vatican Media/Pool/GG/Mondadori via Getty Images)

Indi Gregory werd in februari van dit jaar geboren en lijdt aan een degeneratieve mitochondriale ziekte die hoogstwaarschijnlijk haar leven zal kosten.

Leiderschap in het Vaticaan hebben – in samenwerking met de Italiaanse regering – middelen voorbereid waarmee Indi de behandeling in Bambino Gesù, een katholiek kinderziekenhuis in Rome, kan voortzetten.

“Claire en ik hebben altijd gewild wat in het beste belang van Indi is. Ze heeft mensenrechten en we wilden dat ze de best mogelijke behandeling kreeg,” zei de vader van de baby over de beslissing. “Als Groot-Brittannië het niet wil financieren, waarom kan ze dan niet naar Italië gaan en de behandeling en zorg krijgen die de geweldige Italiaanse premier en regering hebben aangeboden.”

NEDERLAND EUTHANISEERT AUTISTISCHE EN INTELLECTUEEL GEHANDICAPTEN, VINDT ONDERZOEKER

Indi Gregory

Deze ongedateerde familieuitreikfoto toont de zes maanden oude Indi Gregory. De Italiaanse regering heeft maandag het Italiaanse staatsburgerschap toegekend aan een acht maanden oud terminaal ziek Brits meisje, nadat een rechtbank in Groot-Brittannië uitspraken had bevestigd die de intrekking van levensondersteunende invasieve behandelingen toestonden. ((Familie-uitreiking/PA via AP))

Hij voegde eraan toe: “Dit voelt als de laatste klap tegen de tanden, en we zullen de strijd voor de kans van onze dochter om tot het einde te leven niet opgeven.”

De Italiaanse premier Giorgia Meloni, die eerder het staatsburgerschap van Indi heeft goedgekeurd en agressief voor haar overplaatsing heeft gevochten, heeft naar verluidt contact met de Britse Lord Chancellor, waarin hij aandringt op internationale samenwerking.

“Ze zeggen dat er niet veel hoop is voor de kleine Indi, maar tot het einde zal ik doen wat ik kan om haar leven te verdedigen, en om het recht van haar mama en papa te verdedigen om alles te doen wat ze kunnen voor haar. ‘, schreef de Italiaanse premier Giorgia Meloni deze week op sociale media.

Giorgia Meloni

De Italiaanse premier Giorgia Meloni spreekt tijdens een bezoek aan de wijk Green Park in Caivano, Italië. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De Italiaanse consul Matteo Corradini heeft Groot-Brittannië bevolen de jurisdictie over te dragen aan de door hem aangewezen Italiaanse voogd vanwege ‘dreigend gevaar voor het leven van Indi’, aldus Christian Concern.

Read original article here

Leave A Reply