Waar gaat de webserie ‘Quest for Craft’ van Questlove over?

0

Muzikant Amir’Zoektochtliefde‘ Thompson draagt ​​veel hoeden. Daarnaast is hij drummer van de legendarische rapgroep The Roots, waar hij toevallig ook de huisband van is The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, hij is zesvoudig Grammy-winnaar, Oscar-winnaar en bestsellerauteur. Hij heeft ook een webserie genaamd Zoektocht naar ambacht gaat zijn derde seizoen in. Dus waar gaat het over?

Wat is Zoektocht naar ambacht over?

In een recent interview over de show werd het beschreven als een ‘gespreksonderzoek’ met andere makers. De muzikant interviewt beroemdheden als cabaretier Michael Che, auteur Malcolm Gladwell en balletdanser Misty Copeland.

Zoektocht naar ambacht onderzoekt moderne creativiteit tussen de regels door via meeslepende makers die hun hart storten in wat ze doen”, aldus een persbericht.

Questlove zei dat dit soort artiesten, of ze zich nu uiten door middel van muziek, geschreven woord of een aantal andere creatieve inspanningen, lessen hebben waar iedereen van kan profiteren.

Wat deze show onderscheidt van anderen, zei hij, is dat hij onderwerpen wilde vinden waar je niet per se aan zou denken als je denkt aan creatief zijn.

“We hebben Yo-Yo Ma laten praten over verbinding. We lieten Fred Armisen praten over toewijding … en we lieten Anderson Paak praten over vreugde, en het vinden van vreugde en je op je gemak voelen in je vak.

Hij zei dat hij echt geïnteresseerd is in de diepere kant van het maken van kunst.

“Momenten waarop je geniet van muziek, eten, schrijven of een aantal expressies kunnen enkele van de meest diepgaande en transcendentale ervaringen zijn, omdat ware passie en kunstenaarschap nodig zijn om iets buitengewoons te creëren,” zei Questlove. “Dat niveau van vakmanschap en hart is waar het om draait Zoektocht naar ambacht en mijn voortdurende relatie met The Balvenie.

De Balvenie is trouwens een whisky die het grootste deel hiervan lijkt te betalen, omdat hun naam overal op dit ding staat en de show op de YouTube-pagina staat. De gesprekken zijn echter verhelderende reizen naar wat deze kunstenaars hebben meegemaakt in hun zoektocht naar ware creativiteit.

“Ik heb veel collega’s in de branche, maar ik maak ze vaak gek, omdat ik niet zomaar een gewoon persoon kan zijn, zoals ‘wat heb je voor het avondeten gekregen'”, zei hij. “Ik heb altijd zoiets van ‘dus in het derde couplet van dit nummer, wat bedoelde je daarmee.’ … De Balvenie was zo vriendelijk om mij hun platform te laten gebruiken om een ​​show te maken waarin ik vragen kan stellen over het creatieve proces.”

Questlove zei dat wat hem echt opwindt, is uitzoeken “hoe de motor wordt gemaakt. … Deze show stelt mij in staat dat te doen.’

Zoektocht naar ambacht is beschikbaar op YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply