Telegram introduceert een nieuwe Halloween-update: aanpasbare linkvoorbeelden, citaatopmaak en andere functies

0

Instant messaging-platform Telegram heeft onlangs een update gelanceerd met verschillende nieuwe functies om Halloween te herdenken. Antwoorden 2.0, aanpasbare linkvoorbeelden, naamkleuren en andere zijn enkele toevoegingen aan het platform. Hier volgen details over deze nieuwe functies:

Citeer berichten

Gebruikers kunnen nu specifieke delen van elk bericht citeren voor nauwkeurige reacties. Tik (of houd vast op iOS) op het bericht, selecteer vervolgens de gewenste tekst en kies ‘Quote’ voor een duidelijk antwoord.

Reageer privé

Vanaf nu kunnen reacties ook naar andere gesprekken worden gestuurd, waardoor privéreacties mogelijk zijn of discussies naar alternatieve groepen of kanalen kunnen worden overgezet. Als u op het antwoord van een andere chat tikt, wordt het bericht in de oorspronkelijke chat geopend, op voorwaarde dat gebruikers er toegang toe hebben.

Om in een andere chat te reageren, tikt u op de antwoordbalk boven het invoerveld, selecteert u ‘Antwoorden in een andere chat’ en kiest u de gewenste bestemming om uw bericht te verzenden.

Citaatopmaak

Naast het direct citeren van anderen, kunnen gebruikers nu citaatopmaak toepassen op elke tekst, inclusief meerdere citaten in één antwoord.

Aanpasbare linkvoorbeelden

Deze nieuwe update biedt u de mogelijkheid om linkvoorbeelden in uw berichten te beheren. U heeft de mogelijkheid om de mediagrootte aan te passen, te bepalen of het voorbeeld boven of onder uw bericht verschijnt en te selecteren welke link u wilt bekijken als er meerdere links aanwezig zijn.

Instellingen voor antwoorden, doorsturen en linken

Gebruikers hebben nu toegang tot alle instellingen via de nieuwe tabbladen in het menu wanneer ze reageren en berichten doorsturen, inclusief links in hun antwoorden.

Accountkleuren

Via Telegram Premium krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun account uitgebreid te personaliseren door een kleur of combinatie van kleuren te selecteren.

Deze wijziging weerspiegelt de kleur van uw naam in alle groepen, alle links die u deelt en reacties op uw berichten. Bovendien kunt u kiezen voor een pictogram dat als patroon dient en een onderscheidende achtergrond achter uw berichten creëert wanneer anderen u citeren of antwoorden.

Voor Android gaat u naar Instellingen > Chatinstellingen > Naamkleur wijzigen om een ​​accountkleur in te stellen. Op iOS gaat u naar Instellingen > Uiterlijk > Uw naamkleur.

Verhaalverbeteringen

In Stories kun je nu video’s vooruit- of terugspoelen door het scherm ingedrukt te houden en naar rechts of links te schuiven. Voor verbeterde en helderdere selfies kunt u bovendien de flitser aan de voorkant gebruiken, die wordt geleverd met instelbare instellingen voor warmte en intensiteit.

Als je de warmte en intensiteit van de flits wilt aanpassen, houd je het pictogram ⚡ ingedrukt terwijl je de camera aan de voorkant gebruikt voor een verhaal.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 31 oktober 2023, 12:18 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply