SEAN HANNITY: De wereld implodeert, de VS zijn onder Biden meer verdeeld dan ooit

0

FOX News-presentator Sean Hannity analyseert de toestand van de wereld onder president Joe Biden. Hannity laat zien hoe Biden zijn beloften verbrak om het land te verenigen, de temperaturen te verlagen en de grens veilig te houden.

SEAN HANNITY: Welkom bij ‘Hannity’ en ook welkom bij Biden’s ramp van Amerika. Nu, vanavond, zijn Israëlische soldaten op de grond in Gaza en vechten tegen Hamas. Andere eenheden van de IDF komen in botsing met Hezbollah in Libanon. Amerikanen en honderden anderen worden nog steeds ondergronds gegijzeld in Gaza, een netwerk van 500 kilometer aan ondergrondse terreurtunnels om Israëli’s te doden en te gijzelen. Dat is de oorlog die Hamas tegen Israël voert en die nu al tientallen jaren aan de gang is. Nu is het tijd dat Israël deze oorlog wint. Tegelijkertijd hebben we dat ook gedaan Amerikaanse soldaten in Irak en Syrië. Ze worden nog steeds aangevallen door Iraanse bondgenoten in de hele regio. We hebben twee krachtige Amerikaanse aanvalsgroepen die zich nu in de Middellandse Zee bevinden, niet ver van Israël. Houd er rekening mee dat dit uw staat van de wereld is onder uw president, Joe Biden.

BIDEN WOEDDE NAAR NEW YORK TIMES OVER DE EXPLOSIE VAN HET ZIEKENHUIS IN GAZA

En in ons land een niveau van antisemitisme, regelrechte linkse onverdraagzaamheid en haat. Het is in opkomst op een manier waarvan ik nooit had gedacht dat ik het in mijn leven zou meemaken. En ik betwijfel of velen van jullie dachten dat je het in de jouwe zou zien. En trouwens, is het je opgevallen dat de grens een regelrechte ramp is? Onder Joe Biden zullen tegen het einde van dit jaar ruim acht miljoen illegale immigranten dit land binnenkomen. Misschien wel negen, misschien wel 10 miljoen. Dat is ongeveer het aantal inwoners van New York City. Dit is uw Staat van de Unie onder Joe Biden, uw president. Dit omvat overigens ook op onze grens, 659 mensen uit Iran. Waarom komen Iraniërs naar onze grens? 538 uit Syrië, samen met duizenden anderen, special interest aliens uit het Midden-Oosten. Waarom komen ze hier? Wie betaalt ervoor dat ze hierheen komen? Waarom is er geen echte controle van de mensen die de grens oversteken? Omdat ik je nu meteen zal vertellen dat de volgende 11 september vrijwel zeker vanuit ons land wordt beraamd en gepland. Bedankt, Joe Biden.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Nu naar de Democraten die vanavond naar dit programma kijken. Degenen die op Joe Biden hebben gestemd. Ik vraag je vanavond: ben je gelukkig? Zijn wij niet beter dan dit? Is dit wat je wilde? Is dit hoe het eruit ziet als, citaat, de volwassenen weer de leiding hebben? Want in 2021 was dat zo Joe Biden die beloofde de temperatuur te verlagen en het land te verenigen. Hij zei dat onze grenzen gesloten en veilig waren. Ze hebben keer op keer tegen ons gelogen. Maar na drie jaar van niets anders dan zwakte, liegen, oneerlijkheid en verwarring van een man die, eerlijk gezegd, nauwelijks kan praten of lopen. De wereld implodeert en Amerika is zelfs meer verdeeld dan ooit. Zwakte nodigt altijd uit tot dit soort chaos. Maar maak je geen zorgen. Omdat, volgens zijn briljante vice-president, Joe Biden, nog leeft en zich kandidaat stelt voor herverkiezing. Hij leeft eigenlijk. Wat een standaard.

Bezoek voor meer cultuur, media, onderwijs, opinie en kanaaldekking foxnews.com/media

Read original article here

Leave A Reply