Kingdom Hearts: Missing-Link mobiele game krijgt teasertrailer en releasedatum

0

De mobiele game Kingdom Hearts: Missing-Link heeft een teaser-trailer van Square Enix ontvangen, naast een releasedatum voor iOS en Android in 2024.

De trailer geeft fans een voorproefje van het verhaal, waarin het personage van de speler naar Scala ad Caelum reist in het astrale vlak enige tijd na de gebeurtenissen van Kingdom Hearts Union χ, en een nieuw gameplay-mechanisme waarbij je door de wereld reist zonder een voet te zetten. buiten je huis en het verzamelen van karakterstukken die je specifieke krachten geven.

Square Enix recruteert ook testers uit Australië en Groot-Brittannië voor de gesloten bètatest van Kingdom Hearts: Missing-Link, die volgende maand begint. Er zijn echter slechts 3.000 plekken open, met een gelijke verdeling tussen Android- en iOS-bezitters.

Degenen die willen deelnemen aan de gesloten bèta kunnen zich tot 19 november aanmelden via de website van de game. De testperiode voor de iOS-versie loopt van 29 november tot en met 8 december, terwijl het testen voor de Android-versie gepland staat voor januari 2024.

Kingdom Hearts: Missing-Link werd samen met Kingdom Hearts 4 aangekondigd tijdens het 20-jarig jubileumevenement van de serie in 2022, waarbij Square Enix het verhaal van de game omschreef als een verhaal dat zich afspeelt in “een ongeschreven tijdperk”. De personages die rondzwerven in Scala ad Caelum en de samenlevingen waarvan ze deel uitmaakten, zijn al lang vergeten, en het tijdperk van de game fungeert als een ontbrekende schakel tussen het Union χ-tijdperk en het huidige.

Cristina Alexander is een freelanceschrijver voor IGN. Om Calvin Harris te parafraseren: ze draagt ​​haar liefde voor Sonic the Hedgehog als een groot probleem op haar mouw. Volg haar op Twitter @SonicPrincess15.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply