Jahmyr Gibbs zet nieuwe hoogtepunten in zijn carrière met de overwinning van Lions op Raiders

0

De Detroit Lions herstelden zich van een brutale nederlaag en domineerden de Las Vegas Raiders in een 26-14 overwinning om op te schuiven naar 6-2 dit seizoen.

Het optreden van Jahmyr Gibbs vorige week tegen de Baltimore Ravens werd over het hoofd gezien omdat het een nederlaag op de weg was. Het was een ander verhaal vanavond, toen de rookie running back voorop liep voor de aanval van de Lions.

Gibbs zette nieuwe carrièrehoogtes neer met 152 meeslepende yards op 26 carry’s, terwijl hij zijn tweede carrière-touchdown op de grond scoorde. Hij had ook 37 yards ontvangen op vijf vangsten, voor een totaal van 189 yards vanaf scrimmage.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Jahmyr Gibbs neemt de overdracht over van Jared Goff

Jared Goff #16 vervalst een overdracht aan Jahmyr Gibbs #26 van de Detroit Lions in de eerste helft tegen de Las Vegas Raiders op Ford Field op 30 oktober in Detroit. (Mike Mulholland/Getty Images)

Amon-Ra St. Brown, die tijdens deze wedstrijd te maken kreeg met een ziekte, leek er niet al te veel last van te hebben. Hij had zes vangsten voor 108 yards, waaronder een catch-and-run van 44 yard om de weg door de lucht te leiden.

Met Jared Goff zeer efficiënt onder het midden, hadden de Lions in totaal 486 yards in de aanval, aangezien de Raiders maandagavond geen antwoord hadden op de meeste drives voor deze groep.

De verdediging van de Raiders probeerde deze wedstrijd echter al vroeg dichtbij te houden met enkele stops in de rode zone die leidden tot drie velddoelpunten van Riley Patterson en een onhandige poging van brede ontvanger Josh Reynolds in de eerste helft.

LIONS RELEASE BREDE ONTVANGER MARVIN JONES KORT NA HIJ WEG STAPPEN VOOR ‘PERSOONLIJKE FAMILIE ZAKEN’

De aanval van Jimmy Garoppolo en de Raiders beantwoordde de productie in deze niet. Ze worstelden de hele nacht, en de defensieve druk van de Lions op Garoppolo was een belangrijke reden daarvoor.

Garoppolo werd zes keer ontslagen en stond nog meer onder druk, terwijl hoofdcoach Josh McDaniels aan de zijlijn stond, verbijsterd door wat zijn groep op het veld uitbracht. Zelfs na de onhandige poging van Reynolds was Garoppolo’s eerste pass van de gouden kans van de Raiders een ondergeworpen bal naar Davante Adams die resulteerde in een onderschepping. De Raiders zouden het bij de volgende rit omdraaien, gevolgd door een punter.

Toch waren ze in staat om de eerste touchdown van deze wedstrijd te behalen dankzij de teruglopende Josh Jacobs die zich een weg door het veld baande op een 10-play, 75-yard drive die eindigde met een haastige score van drie meter om de stand op 9-7 te brengen. ten gunste van Detroit.

Maar nadat Goff de eindzone niet kon vinden tijdens hun eerste drie trips naar de rode zone, verdiende hij uiteindelijk geld met een slag op rookie tight end Sam LaPorta, die de wedstrijd afsloot met acht vangsten voor 57 yards op 10 doelen.

Josh Jacobs rent

Josh Jacobs #8 van de Las Vegas Raiders voert de bal in het tweede kwartaal tegen de Detroit Lions op Ford Field op 30 oktober in Detroit, Michigan. (Gregory Shamus/Getty Afbeeldingen)

De Lions waren duidelijk de betere ploeg, maar zelfs in de tweede helft was er een kleine kans dat de Raiders onderweg de wedstrijd konden stelen, vooral na Goffs grootste blunder.

Het leek erop dat hij de bal probeerde weg te gooien na een gebroken spel, maar de ervaren cornerback Marcus Peters pikte hem eruit en rende hem 75 meter naar het huis om de Raiders een achterstand van twee punten te bezorgen, 16-14, in het derde kwart. .

Ook bij de volgende aanval van de Lions werd door Craig Reynolds een onhandige poging geforceerd, waardoor de zijlijn van de Raiders meer leven kreeg. Maar opnieuw slaagde de overtreding er niet in om te tellen.

Uiteindelijk scherpten de Lions de zaken aan, waaronder Gibbs ‘touchdownrun van 27 meter, waarbij hij de Ford Field-tribunes op sprong om het te vieren met Lions-fans nadat hij hen een voorsprong van 23-14 had gegeven.

LIONS’ AMON-RA ST BRUINE JURKEN ZOALS NOTRE DAME LEPRECHAUN NA ‘OVEREENKOMST’

Kijkend naar de score van de Lions’ box, had Craig Reynolds 74 yards op 14 rushes, wat bijdroeg aan de 152 van Gibbs voor een totaal van 222 yards op de grond voor Detroit.

Linebacker Alex Anzalone was in deze wedstrijd all over the place voor de Lions en was verantwoordelijk voor twee van de zes zakken op Garoppolo, die tijdens één enkele drive vielen. Hij leidde het team met in totaal zeven tackles.

Wat de Raiders betreft, de NFL-handelsdeadline is op dinsdag om 16.00 uur ET en Adams zou kunnen vragen om in het vliegtuig naar huis te worden gedeeld na weer een frustrerende nacht.

Hij werd twee keer omvergeworpen door Garoppolo, waar hij mogelijk een touchdown kreeg nadat hij zijn verdediger had verslagen. Hij eindigde met slechts één vangst op zeven doelen gedurende 11 yards – de laagste van alle Raiders-ontvangers in dit spel.

Jacobs genoot enige productie met 61 meeslepende werven en 27 ontvangende werven, die beide Las Vegas aanvoerden, maar Garoppolo was een verrotte 10 van 21 voor 126 yards zonder touchdowns en één onderschepping.

Jahmyr Gibbs rent

Jahmyr Gibbs #26 van de Detroit Lions probeert de tackle van Robert Spillane #41 van de Las Vegas Raiders te ontwijken in het derde kwartaal op Ford Field op 30 oktober 2023 in Detroit, Michigan. (Gregory Shamus/Getty Afbeeldingen)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De Raiders, die nu twee keer op rij verliezers zijn, gaan terug naar huis om volgende zondag het op te nemen tegen een ander eenvoudig team in de New York Giants, terwijl de Lions hun afscheidsweek ingaan.

Read original article here

Leave A Reply