Dead Space 3-schrijver zou verhaal ‘bijna volledig’ opnieuw doen

0

Dead Space 3-schrijver Chuck Beaver zou het verhaal van de game “bijna volledig” opnieuw doen door zich te concentreren op een mentaal gebroken Isaac Clark als hij ooit werd benaderd over een mogelijke remake.

Zoals gerapporteerd door VGC, vertelde Beaver aan YouTuber CaptainBribo dat hij enkele van de belangrijkste elementen van Dead Space 3 zou behouden, zoals Tau Volantis en de enorme necromorfen die bekend staan ​​als de Brethren Moons, maar dat hij het verhaal zou heroriënteren op de beproevingen van een mentaal gebroken Isaac. in de nasleep van de traumatische gebeurtenissen van Dead Space 2.

“Ik denk dat ik Dead Space 3 nu in dit remake-gebied bijna volledig opnieuw zou doen”, zei Beaver. ‘Nu zitten we met de gevolgen van het feit dat hij gebroken is, en ik zou er een Tyler Durden van maken [from Fight Club] ding [with] een onbetrouwbare verteller, en je denkt ‘wat is er gebeurd?’, en de speler weet het niet eens, Isaac weet het zeker niet, is hij het? Is hij het echt?”.

Ik denk echter dat ik Dead Space 3, nu in dit remake-gebied, bijna volledig opnieuw zou doen.

Beaver zei dat hij dit cerebrale element van het plot levend zou houden gedurende het grootste deel van een remake van Dead Space 3. Tegen het einde van het verhaal zou de speler ontdekken dat Isaacs verwarrende visioenen van zichzelf toch echt waren geweest, en dat de necromorfen een ander beeld hadden gemanifesteerd. versie van de hoofdpersoon, een “donkere Isaac”. Het hoogtepunt van het spel zou zijn dat de twee Isaac’s met elkaar strijden, waarbij de donkere Isaac uiteindelijk als beste uit de bus komt en het toneel vormt voor Beaver’s visie voor Dead Space 4.

Dead Space 3 werd in plaats daarvan in 2013 gelanceerd en kreeg een gemengde ontvangst, waarbij spelers het over het algemeen als de zwakste van de trilogie beschouwden. De industrie was destijds bezig met het combineren van single- en multiplayer-games, zei Beaver, en dit veroorzaakte enkele problemen voor het ontwikkelingsteam.

“Een van de grootste narratieve uitdagingen waarmee ik ooit te maken heb gehad, is dat we pas een jaar na Dead Space 3 coöp als feature hadden, dus we hadden het verhaal daarvoor niet geschreven”, aldus Beaver. “Tegen de tijd dat ze erachter kwamen dat coöp moest instappen, was er net genoeg tijd om de functie binnen een technisch schema te krijgen.”

Door de ontwerpverschuiving moesten Beaver en zijn collega’s veel scènes aanpassen om rekening te houden met de aanwezigheid van een tweede speler of AI-personage. “We hadden zoiets van ‘dat slaat niet eens op’, en iedereen zei ‘weet het niet, het maakt niet uit’, en [director Ben Wanat] en ik had zoiets van ‘oh mijn verdomde god, hoe gaan we dit oplossen?’”

Een remake van de originele Dead Space die in januari 2023 werd uitgebracht en positief werd onthaald door critici en fans (IGN zei dat het geweldig was), wat EA er schijnbaar toe aanzette fans te vragen of ze ook een remake van de tweede en derde game wilden.

Het is daarom mogelijk dat we Dead Space 3 ooit opnieuw zullen zien, maar of het een verhaal zal hebben dat zo anders is als Beaver wil, valt nog te bezien.

Anthony levert freelance bijdragen aan wetenschaps- en videogamenieuws voor IGN. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met het verslaan van baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en absoluut geen tijd voor jouw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply