De Israëlische ambassadeur hekelt het ‘stilzwijgen’ van de VN over de wreedheden van Hamas; om een ​​gele ster te dragen totdat terroristen worden veroordeeld

0

De Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Naties hield maandag een zinderende toespraak voor de Wereldorganisatie, waarin hij de Veiligheidsraad bekritiseerde voor het niet veroordelen van Hamas-terroristen voor de opzettelijke moord op Israëlische burgers op 7 oktober, en zweeg, net zoals de ‘wereld’ deed toen de nazi’s dat deden. onschuldige Joden vermoord in Auschwitz.

Ambassadeur Gilad Erdan sprak de spoedvergadering over de oorlog tussen Israël en Hamas toe, die op verzoek van de Verenigde Arabische Emiraten was bijeengeroepen.

Tijdens zijn toespraak viel hij het stilzwijgen van de Veiligheidsraad aan over de gruwelijke daden van Hamas-terroristen, waarbij hij het vergeleek met toen zijn grootvader Chaim en zijn kinderen naar Auschwitz werden gestuurd.

ISRAËLISCHE VN-ambassadeur eist ontslag van secretaris-generaal van de VN na ‘schokkende’ toespraak

Gilad Erdan

De Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Naties heeft gezworen een gele ster te dragen totdat de Veiligheidsraad wakker wordt en de ‘gruweldaden’ begaan door Hamas op 7 oktober 2023 veroordeelt. (UNTV)

“Toen zijn baby’s naar de gaskamers werden gestuurd, bleef de wereld stil. Toen hun lichamen samen met miljoenen andere Joodse kinderen werden verbrand, was de wereld stil”, zei Erdan. “Vandaag, nadat onschuldige Joodse baby’s levend verbrand werden, zwijgt deze Raad nog steeds. Sommigen van jullie hebben de afgelopen 80 jaar niets geleerd. Sommigen van jullie zijn vergeten waarom dit orgaan werd opgericht.”

Hij herinnerde hen eraan dat hij elke dag na vandaag wilde dat elk lid van de Veiligheidsraad zou onthouden wat hij zei, terwijl ze allemaal stil bleven tegenover het kwaad.

“Net als mijn grootouders en de grootouders van miljoenen Joden zullen mijn team en ik van nu af aan gele sterren dragen. We zullen deze ster dragen totdat jullie wakker worden en de wreedheden van Hamas veroordelen”, zei Erdan. “We zullen lopen met een gele ster als symbool van trots. Een herinnering dat we hebben gezworen terug te vechten om onszelf te verdedigen.”

HAMAS LANCEERT ENORME RAKETSPRAKEN TERWIJL ISRAËL DE INVASIE VERTRAAGT

Lijkzakken en Hamas-terroristen

Gesplitst beeld van Hamas-terroristen met lijkzakken van burgers. (Yousef Masoud/Majority World/Universal Images Group en Amir Levy/Getty Images)

De ambassadeur maakte ook een vergelijking tussen Hitler en de Iraanse ayatollah Khamenei, waarbij hij zei dat diens regime het naziregime is. Het leger van de ayatollah omvat “Hamas, de Palestijnse Islamitische Jihad, Hezbollah, de Houthi’s, de Revolutionaire Garde en andere woeste jihadisten.”

“In plaats van ‘Sieg Heil’ te roepen, schreeuwen deze radicale nazi-islamisten: ‘Dood aan Israël! Dood aan Amerika! Dood aan Engeland!’” zei Erdan. “We werden aangevallen door de Hamas-nazi’s. Er werd ons getoond dat de genocidale jodenhaat niet met Hitler stierf, maar opborrelde en groeide, totdat het ons thuisland binnenviel.”

Hij zei echter dat het verschil is dat de Joden tegenwoordig “een sterke staat en een machtig leger” hebben.

ISRAËL AMBASSADOR WAARSCHUWT VN ‘BESMET’ DOOR ANTISEMITISME, ZEGT VREDE MET SAUDIS KAN REGIO ‘TRANSFORMEREN’

Erdan spreekt bij de VN

De Israëlische ambassadeur bij de VN, Gilad Erdan, spreekt met verslaggevers tijdens een surveillance voor de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties op 8 oktober 2023 in New York City. (Foto door Eduardo Munoz Alvarez/Getty Images)

Erdan beschuldigde de ayatollah van het verspreiden van ‘giftige genocidale ideologieën met de wereld’ in de dagen voorafgaand aan 7 oktober, en van het tweeten over het einde van Israël, waarbij hij beweerde dat Israël op sterven ligt.

“Op de dag van het bloedbad riep hij op tot de uitroeiing van Israël naast een video van Israëli’s die voor hun leven renden terwijl zijn Hamas Einsatzgruppen hen neermaaiden met machinegeweren”, zei de ambassadeur. “Als Hitler een Twitter-account had, zou het er precies hetzelfde uitzien als dat van Khameini.”

Hij hekelde de VN voor het niet veroordelen van de ‘nazi-moordenaars’ en beschuldigde hen ervan de terroristen voer te geven voor hun inspanningen, terwijl men zag hoe de Algemene Vergadering van de VN ‘de inspanningen toejuichte om te voorkomen dat de Joden zichzelf zouden verdedigen’.

TULANE UNIVERSITEIT VEROORDEELD GEWELD BIJ DUELING PALESTIJNSE, ISRAËL PROTESTEN: ‘EEN DONKERE DAG VOOR ONZE GEMEENSCHAP’

De Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei

Op deze foto, vrijgegeven door de officiële website van het kantoor van de Iraanse Opperste Leider, luistert Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei naar een spreker tijdens een bijeenkomst in Teheran, Iran, dinsdag 17 oktober 2023. Khamenei waarschuwde dat het voortdurende offensief van Israël in Gaza zou een gewelddadige reactie in de hele regio veroorzaken. (Bureau van de Iraanse Opperste Leider via AP)

“Ze hoorden dat de secretaris-generaal begrip toonde voor de nazi-slachting. En dit is precies de reden waarom we de meest duizelingwekkende stijging van de jodenhaat hebben gezien sinds de wetten van Neurenberg en de nasleep daarvan. De antisemieten hebben macht gekregen”, zei Erdan. “Ze weten nu dat het afslachten van Joden in hun bed met stilte gepaard gaat. Ze zijn zo geprikkeld door de passiviteit van deze organisatie dat ze niet kunnen wachten om zelf Joden af ​​te slachten.”

Hij voegde eraan toe dat er vandaag de dag in Sydney, Australië, oproepen tot het “vergassen van de Joden” te horen zijn; gezangen voor een Judenrein Palestina, “Van de rivier tot de zee”, zijn overal in de VS te horen; en strijdkreten tegen de Joden worden geschreeuwd in Parijs, Brussel en Londen.

Vervolgens werd op zondag een luchthaven in Rusland binnengevallen door islamitische terreuraanhangers die op jacht waren naar Joden om te lynchen.

Joodse studenten aan Georgetown Law vrezen geweld te midden van verhitte retoriek van klasgenoten en anti-Israëlische groepen

Studenten protesteren voor het Palestijnse volk

Een anti-Israël-bord met de zinsnede “van de rivier tot de zee Palestina zal vrij zijn” bij een protest aan de Tulane Universiteit. (Credit: Ryan Zamos)

“Dit is precies waar de wereld stond toen de nazi’s hun razernij begonnen”, riep Erdan uit. “Precies hetzelfde moment! En toen ook nog – de wereld was stil.”

Hij vertelde de raad dat als deze al op 6 juni 1944 bestond, de raad waarschijnlijk zou debatteren over de hoeveelheid brandstof en elektriciteit die de burgers van München hadden op D-Day, toen de geallieerden de stranden van Normandië bestormden, of gefixeerd zou zijn op het dodental van de burgers. Duitsers versus de moord op Britse burgers.

“Deze Raad zou oproepen tot een staakt-het-vuren voordat de Russen Stalingrad heroveren”, zei Erdan.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Maar toen sprak hij over de kracht van zijn volk en beschreef hij de Joden als ‘onbreekbaar’.

“Velen hebben geprobeerd ons te vernietigen… maar niemand is erin geslaagd”, zei Erdan. “Het Iraanse Rijk zal niet anders zijn! Israël zal zegevieren. We zullen onze gijzelaars naar huis brengen. En de burgers van de Joodse Staat zullen in vrede en vrijheid leven.”

Read original article here

Leave A Reply