Corey Seager lanceert opnieuw een homerun om Rangers over Diamondbacks te leiden in Game 3

0

Corey Seager’s homerun van twee runs bezorgde de Texas Rangers de voorsprong die ze nodig hadden om de Arizona Diamondbacks met 3-1 te verslaan in Game 3 van de World Series op maandagavond.

Seager, de man die zijn Rangers de kans gaf om er in Game 1 een vrije loop van te maken met een two-run homer in de 2e9, blijft met een hete knuppel zwaaien.

Diamondbacks-starter Brandon Pfaadt hing een wissel van 130 km/u op die in de buitenhoek had moeten plaatsvinden, maar binnenin de stuurhut van Seager belandde. De zoetzwaaiende linkshandige draaide zijn handen snel naar binnen en lanceerde de bal 180 km per uur van zijn knuppel en 130 meter langs de rechter veldlijn voor een homerun van twee runs.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Corey Seager slaat homerun

Corey Seager #5 van de Texas Rangers slaat een homerun in de derde inning tegen de Arizona Diamondbacks tijdens Game Three van de World Series op Chase Field op 30 oktober 2023 in Phoenix, Arizona. (Harry Hoe/Getty Images)

De Rangers stonden al als eerste op het scorebord in de inning dankzij de RBI-single van Marcus Semien, die Nathaniel Lowe scoorde. Maar de bom van Seager was de enige verzekering die de Rangers nodig hadden om het team neer te halen dat twee avonden geleden negen punten scoorde.

De Rangers zagen de 39-jarige Max Scherzer maandagavond aan de start komen, maar door een blessure kon hij helaas niet zo lang doorgaan als hij wilde.

In de tweede helft van de tweede inning haalde Scherzer een comebacker van zijn onderste knuppel toen Alek Thomas een grounder recht door het midden sloeg. Josh Jung pakte de bal met blote handen op en gooide Thomas uit om de inning af te sluiten, maar Scherzer leek wat rugproblemen te hebben toen hij in de vierde inning ging gooien.

RANGERS’ MAX SCHERZER VERLAAT WORLD SERIES GAME 3 START MET SCHIJNBAAR RUGLETSEL

Terwijl de derde inning eindigde toen Scherzer het prima deed, trok hij merkbaar een grimas toen hij vóór dat vierde frame probeerde opwarmworpen te gooien. Hij sloot zijn avond af met geen punten, twee honkslagen, twee vrije lopen en één strikeout over drie innings.

Brandon Pfaadt gooit

Brandon Pfaadt #32 van de Arizona Diamondbacks gooit in de derde inning tegen de Texas Rangers tijdens Game Three van de World Series op Chase Field op 30 oktober 2023 in Phoenix, Arizona. (Jamie Squire/Getty Images)

Texas had de bullpen nodig om hun starter op te halen, en Jon Gray was de juiste man voor de klus. Gray kwam ijzersterk uit de pen nadat Scherzer zijn avond moest beëindigen, waarbij hij drie innings no-run ball afleverde, slechts één honkslag toestond en drie strikeouts had.

Josh Sborz gooide een puntloze zevende inning, maar de D-Backs kwamen uiteindelijk op het bord tegen Aroldis Chapman in de achtste.

Geraldo Perdomo wist een bal naar het linksveld te slaan, waardoor Emmanuel Rivera vanaf het tweede honk scoorde en er een 3-1 wedstrijd van maakte. Dat was echter alles wat ze in deze film konden opbrengen.

Jose Leclerc maakte de zaken af ​​in de 2e9, waardoor Gabriel Moreno een grounder sloeg naar Jung en drie slag uitschakelde voor zowel Christian Walker als Tommy Pham voor een perfect 1-2-3 frame.

Corey Seager viert homerun

Evan Carter #32 en Corey Seager #5 van de Texas Rangers vieren feest nadat Seager een homerun sloeg in de derde inning tegen de Arizona Diamondbacks tijdens Game Three van de World Series op Chase Field op 30 oktober 2023 in Phoenix, Arizona. (Christian Petersen/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De Rangers en Diamondbacks zullen op Halloweenavond weer het veld betreden voor Game 4, waarbij de pitching-matchups nog moeten worden bepaald.

Read original article here

Leave A Reply