Charlie Puth brengt een emotioneel eerbetoon aan Matthew Perry, speelt het FRIENDS-themalied en See You Again

0

Charlie Puth en Matthew Perry
Afbeeldingsbron: TWITTER Charlie Puth en Matthew Perry

Charlie Puth, gerenommeerd zanger en songwriter, nam een ​​oprecht moment tijdens zijn recente concert ter ere van wijlen Matthew Perry. Tijdens zijn concert in Melbourne, Australië, bracht hij hulde aan de acteur met een pianospel van het iconische FRIENDS-themaliedje. Charlie Puth speelde zijn vertolking van de hit The Rembrandts terwijl het publiek in de Margaret Court Arena meezong. Puth sloot zich aan bij het publiek terwijl hij het refrein van het lied zong voordat hij de slotzin van het thema uitsprak: ‘Omdat jij er ook voor mij bent.’

Het bitterzoete moment werd intenser toen Charlie Puth overging op het uitvoeren van zijn eigen hit uit 2015, ‘See You Again’. Door dit te doen wekte Puth emoties op bij de concertbezoekers en herinnerde hij aan Perry’s impact op de popcultuur.

Onlangs onderbrak de Britse singer-songwriter Adele haar concert in Las Vegas om hulde te brengen aan de FRIENDS-acteur Matthew Perry. Ze zei: “Ik zal me dat personage de rest van mijn leven herinneren. Hij is waarschijnlijk het beste komische personage aller tijden”. Ze herinnerde zich ook: ‘Een van mijn vrienden Andres maakte toen ik twaalf was de beste Chandler-indruk. Hij deed het de hele tijd om ons aan het lachen te maken, en als iemand van ons een slechte dag had of zich somber voelde, deed hij zich voor als Chandler”.

Matthew Perry, populair vanwege zijn rol als Chandler Bing in FRIENDS De ster overleed zondag als gevolg van een accidentele verdrinking in zijn woning in Los Angeles. Hij was 54. Uit rapporten bleek dat Perry dood werd aangetroffen in zijn hete jacuzzi. In recente rapporten hebben de autoriteiten antidepressiva, angstmedicijnen en een COPD-medicijn ontdekt. Als gevolg hiervan zal de Lijkschouwer uit LA County een toxicologisch onderzoek uitvoeren, wat maanden kan duren om vast te stellen of drugs een rol hebben gespeeld bij zijn dood.

Lees ook: Nadat Kajol werd bedrogen vanwege haar bodycon-jurk, dropt hij gewaagde foto’s op Instagram | Kijk hier

Lees ook: Matthew Perry wilde niet dat fans over VRIENDEN praatten toen hij stierf, ZO wilde hij herinnerd worden

Laatste Hollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply