Capcom brengt ‘Unannounced Major Title’ uit in maart 2024

0

Capcom maakt zich klaar om een ​​grote game te lanceren, ondanks dat hij deze nog niet heeft aangekondigd, aangezien de maker van Resident Evil, Devil May Cry en Street Fighter een “onaangekondigde grote titel” heeft die in maart 2024 wordt gelanceerd.

Zoals gemeld door VG247, zei Capcom tijdens het vraag- en antwoordgedeelte van zijn recente presentatie van de financiële resultaten dat deze onaangekondigde titel het bedrijf in staat zal stellen zijn verkoopdoel voor het jaar te bereiken.

“In de tweede helft van dit financiële jaar zijn we van plan om Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy in januari uit te brengen, naast een momenteel onaangekondigde grote titel”, aldus Capcom, vertaald door Reddit-gebruiker hzy980512 en geverifieerd door IGN. “Bovendien zijn we van plan om de verkoopcijfers van nieuwe titels van de eerste helft van dit boekjaar, zoals Street Fighter 6, een boost te geven om de doelstelling te bereiken.”

Het is momenteel natuurlijk onduidelijk wat deze onaangekondigde grote titel is, maar Capcom heeft zeker genoeg franchises om uit te putten. De IP omvat de eerder genoemde Street Fighter, Resident Evil en Devil May Cry, naast Mega Man, Dead Rising en Monster Hunter.

Zoals Capcom vermeldde, werd Street Fighter 6 pas in juni 2023 uitgebracht, wat betekent dat een nieuwe titel in deze franchise wellicht onwaarschijnlijk is. Op dezelfde manier arriveerde Resident Evil 4 Remake in april 2023, en Capcom merkte ook op dat de Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy in januari wordt gelanceerd, waardoor deze waarschijnlijk ook worden uitgeschakeld.

Devil May Cry en Monster Hunter hebben sinds respectievelijk 2020 en 2021 geen volledige nieuwe release meer gezien, waardoor ze misschien waarschijnlijker kandidaten zijn, maar alleen de tijd zal leren wat Capcom van plan is.

Ryan Dinsdale is een freelance verslaggever van IGN. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply