Apple Scary Fast Event 2023 Lancering live updates: bijgewerkte MacBook Pro, iMac en alles wat verwacht wordt

0

Apple Scary Fast Event 2023 Lancering live-updates: Apple is helemaal klaar voor het langverwachte Scary Fast-evenement, dat naar verluidt updates zal onthullen voor een apparaat dat zijn 40e verjaardag nadert: de Mac. Het evenement staat gepland om 17.00 uur Californische tijd, een ongewoon uur voor een Apple-lancering. De keuze van de timing, op Halloweenavond, sluit aan bij het griezelige thema van het evenement, genaamd “Scary Fast”.

Het Scary Fast-evenement kan in India vanaf 05.30 uur live worden bekeken op de Apple Events-website en YouTube. Apple TV-gebruikers kunnen het evenement ook live bekijken op hun iPhones, iPads en Macs door naar het gedeelte over Scary Fast te gaan. Apple zal tijdens het Scary Fast-evenement een reeks premiumproducten onthullen, waaronder de MacBook Pro en iMac.

31 oktober 2023, 00:58:08 IST

Apple Scary Fast Event Launch Live: bijgewerkte iMac waarschijnlijk te zien

De Apple iMac krijgt waarschijnlijk na ruim 900 dagen een update, een opmerkelijk langere periode. De nieuwe modellen zouden echter geen opvallend ander ontwerp vertonen, meldde Bloomberg.

Net als de recente MacBook Pro’s zullen de komende iMacs naar verwachting een sterke gelijkenis vertonen met de huidige versies. Naar verluidt zal de komende 24-inch iMac, intern bekend als J433 en J434, interne ontwerpwijzigingen en een bijgewerkte standaard vertonen.

31 okt 2023, 00:42:20 IST

Apple Scary Fast Event Launch Live: wat je allemaal kunt verwachten

Het Apple Scary Fast Event 2023 zal naar verwachting langverwachte updates voor verschillende belangrijke producten onthullen. In de eerste plaats zijn de nieuwe iMacs klaar voor een langverwachte vernieuwing, maar behouden ze hun huidige ontwerp. Daarnaast is Apple van plan twee nieuwe MacBook Pro-modellen te onthullen, aangedreven door de innovatieve M3-processors met verschillende kernconfiguraties en grotere RAM-opties. Het evenement zou ook bijgewerkte USB-C-accessoires kunnen introduceren, in lijn met de transitie van Apple

van oude Lightning-poorten. Bekijk dit rapport voor meer informatie..

31 okt 2023, 00:26:51 IST

Apple Scary Fast Event Launch Live: waar en hoe te kijken

Het Scary Fast-evenement kan in India vanaf 05.30 uur live worden bekeken op de Apple Events-website en YouTube. Apple TV-gebruikers kunnen het evenement ook live bekijken op hun iPhones, iPads en Macs door naar het gedeelte over Scary Fast te gaan.

Download de app en krijg 14 dagen onbeperkte toegang tot Mint Premium, helemaal gratis!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply