Apple Scary Fast-evenement: nieuwe MacBook Pro’s met M3-chip aangekondigd, prijs begint bij ₹ 1.69.900

0

Apple heeft tijdens het oktoberevenement van dit jaar nieuwe MacBook Pro’s aangekondigd, die de naam ‘Scary Fast’ kregen omdat het in veel delen van de wereld samenviel met Halloween.

Lees ook| Apple Scary Fast Event 2023 Lancering live-updates

Alle nieuwe MacBook Pro-modellen zijn vanaf vandaag te bestellen via de website van Apple en zijn vanaf 7 november beschikbaar voor klanten.

MacBook Pro 14 inch (M3-chip):

Apple heeft vanaf nu een betaalbare 14-inch MacBook Pro met de nieuwe M3-chip geïntroduceerd 1.69.900 en oplopend naar 1.99.900.

De nieuwe 14-inch MacBook Pro met M3-chip zal de 13-inch MacBook met M2-chipset vervangen die vorig jaar werd gelanceerd, meldt The Verge.

Apple beweert dat de 14-inch MacBook Pro een prestatieverbetering van 60% biedt ten opzichte van de MacBook Pro met M1-chipset. De budget MacBook Pro is echter alleen verkrijgbaar in twee kleuropties: zilver en spacegrijs, waarbij de nieuw gelanceerde kleur Space Black gereserveerd is voor duurdere modellen.

MacBook Pro 14 inch (M3 Pro & M3 Max-chipset)

De 14-inch MacBook Pro met de M3 Pro-processor is verkrijgbaar in opslagvarianten van 512 GB en 1 TB, geprijsd op 1.99.900 en respectievelijk 2.39.900. Beide varianten worden geleverd met dezelfde drie Thunderbolt 4-poorten, HDMI-poort, SDXC-kaartsleuf, hoofdtelefoonaansluiting en MagSafe 3-poort. Het 1TB-model wordt echter geleverd met een USB-C-lichtnetadapter van 90 W, terwijl het 512 GB-model wordt geleverd met een 70 W-lichtnetadapter.

De topklasse 14-inch MacBook Pro met M3 Max-chipset is verkrijgbaar voor maar liefst € 3.19.900. Alle drie de laptops zijn verkrijgbaar in de kleuropties Space Black en Silver.

MacBook Pro 16 inch:

De 16-inch MacBook Pro met M3 Pro-processor is geprijsd op 2,49,900 voor de 18GB Unified Memory-variant en 2.89.900 voor de variant met 36 GB uniform geheugen. Ondertussen kost de 16-inch MacBook Pro met de M3 Max-chipset met 36 GB en 48 GB verenigd geheugen 3.49.900 en respectievelijk 3.99.900.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 31 oktober 2023, 07:20 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply