Apple lanceert M3-aangedreven Macbooks, wanneer zullen deze verkrijgbaar zijn in India? Dit is wat we tot nu toe weten

0

Apple heeft de nieuwe MacBook Pro’s aangekondigd, aangedreven door de nieuwste M3-processors van het bedrijf. De M3-chipsets, waaronder de M3, M3 Pro en M3 Max, werden dinsdag ook aangekondigd tijdens het Scary Fast-evenement van het bedrijf.

Lees ook| Apple Scary Fast Event 2023 Lancering live hoogtepunten

Alle nieuwe MacBooks zijn voorzien van hetzelfde Liquid Retina XDR-display met 20 procent helderdere SDR-inhoud, een ingebouwde 1080p-camera, een geluidssysteem met zes luidsprekers en een batterijduur tot 22 uur.

De technologiegigant heeft ook de Indiase prijzen voor de nieuwe MacBooks onthuld, met de betaalbare 14-inch MacBook Pro met M3-chipset vanaf 1.69.990 in India, terwijl de duurdere 16-inch MacBook Pro met M3 Max-chipset maar liefst 3.99.900.

M3-aangedreven MacBook Pro-prijzen in India:

De 14-inch MacBook Pro met M3-chip is verkrijgbaar in drie varianten, waarbij de variant met 8 GB Unified Memory/512 GB opslag beschikbaar is voor 169900, de variant met 8 GB uniform geheugen/1 TB opslag beschikbaar voor 1.89.900 en de 18 GB uniform geheugen / 512 GB opslagvariant beschikbaar voor 1.99.900.

De 14-inch MacBook Pro met de M3 Pro-processor is verkrijgbaar in opslagvarianten van 512 GB en 1 TB, geprijsd op 1.99.900 en respectievelijk 2.39.900. Beide varianten worden geleverd met dezelfde drie Thunderbolt 4-poorten, HDMI-poort, SDXC-kaartsleuf, hoofdtelefoonaansluiting en MagSafe 3-poort. Het 1TB-model wordt echter geleverd met een USB-C-lichtnetadapter van 90 W, terwijl het 512 GB-model wordt geleverd met een 70 W-lichtnetadapter.

De topklasse 14-inch MacBook Pro met M3 Max-chipset is verkrijgbaar voor maar liefst € 3.19.900. Alle drie de laptops zijn verkrijgbaar in de kleuropties Space Black en Silver.

De 16-inch MacBook Pro met M3 Pro-processor is geprijsd op 2,49,900 voor de 18GB Unified Memory-variant en 2.89.900 voor de variant met uniform geheugen van 36 GB. Ondertussen kost de 16-inch MacBook Pro met de M3 Max-chipset met 36 GB en 48 GB verenigd geheugen 3.49.900 en respectievelijk 3.99.900.

Wanneer zijn de nieuwe MacBooks verkrijgbaar in India?

De nieuwe MacBook Pro’s met de M3-chipset zijn nu te bestellen op de Apple India-website. Het bedrijf heeft echter voorspeld dat gebruikers tot 7 november zullen moeten wachten voordat ze daadwerkelijk het nieuwste premiumaanbod van Apple in handen kunnen krijgen.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 31 oktober 2023, 08:14 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply