We hebben één woord voor terreuraanhangers die misbruik maken van ons kapotte visumsysteem

0

NIEUWJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Marches die de straten van de stad afsluiten. Protesten leggen universiteitscampussen lam. Opruiende berichten domineren sociale media. Deze dingen gebeuren hier, in Amerika, omdat een buitenlandse terroristische organisatie opriep tot een ‘dag van de jihad’, wat aanzette tot geweld in het hele land en daarbuiten.

De demonstraties waren schokkend. Studenten zwaaiden met Taliban-vlaggen tijdens een ‘pro-Palestina’-demonstratie aan de Florida Atlantic University. Honderden UCLA-studenten riepen op tot ‘intifada’ toen hun Joodse klasgenoten langsliepen. Studenten van de George Washington Universiteit hielden een wake bij kaarslicht voor de omgekomen Hamas-terroristen. En aan de Universiteit van Pennsylvania liepen honderden studenten de klas uit, terwijl ze scandeerden: ‘Van de rivier tot de zee zal Palestina vrij zijn.’

Deze slogan pleit niet voor een ‘Vrij Palestina’ of een tweestatenoplossing. Zoals de Anti-Defamation League opmerkt, kan het gezang worden opgevat als een oproep voor een Palestijnse staat die zich uitstrekt van de Jordaan tot aan de Middellandse Zee, een gebied dat de staat Israël omvat, wat de ontmanteling van de Joodse staat impliceert. Het is letterlijk een oproep tot de volledige eliminatie van Israëls 7 miljoen Joden.

ELITE WOMEN’S COLLEGE RA VERZONDEN E-MAIL waarin JOODSE, PRO-ISRAËL STUDENTEN BEDREIGD WORDEN: ‘GEEN RUIMTE … GEEN STEUN’

Sommigen van de demonstranten zijn Amerikanen die nooit beschutting hebben gezocht tegen een spervuur ​​van terroristische raketten. Anderen zijn echter als gasten in Amerika. Ze zijn vermoedelijk naar Amerika gekomen om van onze vrijheden te genieten, te profiteren van onze economie en te ontsnappen aan de gevaren thuis. Maar nu gaan ze de straat op om buitenlandse terroristen te steunen die onschuldige burgers vermoorden en die Amerika en de staat Israël haten.

Studenten protesteren voor het Palestijnse volk

Een verontrustend anti-Israël-bord met de zinsnede: “Van de rivier tot de zee zal Palestina vrij zijn” tijdens een protest aan de Tulane Universiteit. (Credit: Ryan Zamos)

Wij hebben één woord voor hen: VERLATEN.

Buitenlanders die Hamas en hun brutaliteit tegen zowel Israëliërs als Amerikanen steunen, horen niet thuis in onze grote natie. En ze hebben zeker geen grondwettelijk recht op toegang tot de Verenigde Staten. Hun aanwezigheid hier is in feite een overtreding van de wet.

De Immigration and Nationality Act verbiedt de toegang van iedereen die “terroristische activiteiten onderschrijft of omarmt of anderen overhaalt om terroristische activiteiten te onderschrijven of te omarmen of een terroristische organisatie te steunen.” Dat geldt ook voor mensen die Hamas verdedigen of steunen door op te roepen tot intifada, jihad of andere soortgelijke acties om de Joodse staat Israël te elimineren.

En laten we niet vergeten wat de aanleiding was voor de roep om deze antisemitische, pro-terrorismedemonstraties.

Op 7 oktober stormden duizenden Hamas-terroristen over en door een grenshek naar het zuiden van Israël. Ze schoten 260 jongeren, waaronder Amerikanen, neer tijdens een openluchtdansfestival. Ze bestormden kleine boerengemeenschappen, verkrachtten vrouwen, verbrandden baby’s en slachtten ouderen af. Alles bij elkaar verloren meer dan 1.400 onschuldigen het leven en worden er nu 229 gijzelaars gevangen gehouden in Gaza. Onder de doden bevinden zich 33 Amerikanen en nog eens tien worden vermist.

Deze gruwel, de dodelijkste dag voor Joden sinds de Holocaust, werd door Hamas op camera vastgelegd. Het werd gevierd door leiders in het hele Midden-Oosten. Iran zei dat de “operatie een nieuw hoofdstuk opende op het gebied van verzet en gewapende operaties tegen de bezetters.” Irak zei dat de terroristische aanval ‘een natuurlijk gevolg’ was van ‘systematische onderdrukking’. Qatar zei: “Alleen Israël draagt ​​de verantwoordelijkheid.” De Syrische en Libanese Hezbollah stemden in met enthousiaste aanvullende woorden van steun voor Hamas en zijn acties.

Schokkende woorden, maar niet verrassend.

KLIK HIER VOOR MEER FOX NIEUWS ADVIES

De echte verrassing is dat deze gemene woorden door mensen hier in Amerika worden herhaald met protesten ter ere van de ergste vormen van menselijke brutaliteit. Sommigen zullen beweren dat vreemdelingen met een visum worden beschermd door ons Eerste Amendement. Maar dit is geen kwestie van vrije meningsuiting. Het gaat om het naleven van de voorwaarden van hun visum – een vrijwillige overeenkomst tussen hen en de Amerikaanse regering om hun tijdelijke aanwezigheid in ons geweldige land mogelijk te maken.

pro-Palestijnse protesten op Times Square

Mensen protesteren voor en tegen Palestina op Times Square op vrijdag 13 oktober 2023 in Manhattan, New York. (Barry Williams voor NY Daily News via Getty Images)

Degenen die aanzetten tot geweld of terroristische activiteiten steunen door Hamas, de Islamitische Jihad en aanvallen op Joden te steunen, zijn in strijd met de voorwaarden van hun visa en mogen niet langer verwelkomd worden als gasten van Amerika. Het is echt zo simpel.

En voor de Amerikanen die Hamas steunen: denk twee keer na. Het is uw recht om dat te denken en zelfs te zeggen, maar als u vanuit die gevoelens handelt en aanzet tot geweld of materiële steun verleent, wordt u in de volle omvang van de wet vervolgd.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De junior senator van Pennsylvania merkte onlangs op: “Amerika stuurt niet zijn beste en slimste naar Washington, DC.” Vorige week bewezen zijn Democratische collega’s – waaronder senator Bob Casey (D-PA) – dat hij gelijk had door zich te verzetten tegen pogingen om visa in te trekken voor buitenlanders die terrorisme. Dit zou voor ons een kans moeten zijn om samen te komen in een tijd van crisis.

Ze zeggen dat politiek een teamsport is – Republikeinen in rode truien en Democraten in blauw – maar dat soort denken heeft Washington vrijwel verlamd. We zitten allemaal in Team America. Dit is gezond verstand. Laten we samenwerken om te doen wat goed is voor dit land en snel handelen om vreemdelingen uit te zetten die onze vrijheden zouden misbruiken om de meest verdorven terreurdaden te steunen en te bevorderen.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN DAVID McCORMICK

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN SEN. MARCO RUBIO

David McCormick is een voormalige parachutist van het Amerikaanse leger in de 82nd Airborne Division, een veteraan uit de eerste Golfoorlog, en was CEO van twee succesvolle bedrijven. Hij is auteur van Supermacht in gevaar: een strijdplan om Amerika te vernieuwen.

Read original article here

Leave A Reply