Tyreek Hill sluit zich aan bij het elitegezelschap en bereikt in acht wedstrijden de 1.000 yards in de overwinning van Dolphins op Patriots

0

Miami Dolphins-ontvanger Tyreek Hill had dit seizoen slechts acht wedstrijden nodig om de 1.000 ontvangende yards te doorbreken, terwijl een andere geweldige prestatie zijn team zondag naar de overwinning hielp.

De Dolphins versloegen hun AFC East-rivaal New England Patriots. 31-17, gedeeltelijk dankzij Hill’s prestatie van 112 meter op acht vangsten, waaronder zijn achtste ontvangende touchdown van het seizoen.

Hill kwam in deze wedstrijd met een voorsprong van 902 ontvangende yards, dus hij staat nu op 1.014 yards. Hij is de vierde speler in de geschiedenis van de NFL – de eerste in het Super Bowl-tijdperk – die in slechts acht wedstrijden 1.000 yards bereikt.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Tyreek Hill vangt pass

Tyreek Hill, nummer 10 van de Miami Dolphins, maakt tijdens het eerste kwart een touchdown tegen de New England Patriots in het Hard Rock Stadium op 29 oktober 2023 in Miami Gardens, Florida. (Rijk verhaal / Getty Images)

Nadat Dolphins quarterback Tua Tagovailoa een onderschepping gooide die leidde tot een touchdown van de Patriots in de eerste quarterback, hielp Hill hem de gunst terug te geven aan New England. Bij een play-action pass zag Tagovailoa Hill tussen twee verdedigers door schieten, en hij legde de bal recht in de broodmand voor een touchdown van 42 meter.

Dat was de vonk die de Dolfijnen nodig hadden om hun aanval weer op gang te krijgen. Bij hun volgende drive leidde Tagovailoa een drive van 14 play die resulteerde in een slag van één meter naar Cedric Wilson Jr., om de stand op 14-7 te brengen.

DOLFIJNEN’ RAHEEM MOSTERT STEUNT TUA TAGOVAILOA TEGEN ‘SYSTEEM QUARTERBACK KRITICISME: ‘HIJ IS EEN WINNAAR’

De verdediging van de Dolphins besloot in te grijpen zodra de Patriots ook de bal kregen, en het was cornerback Jalen Ramsey, die zijn Dolphins-debuut maakte nadat hij een gescheurde meniscus had hersteld die hij tijdens het trainingskamp had opgelopen en Patriots-quarterback Mac Jones had onderschept. Zijn keuze leidde tot een velddoelpunt van Jason Sanders, waardoor de Dolphins na rust een 17-7 voorsprong opleverden.

Maar er was veel meer aanval vanuit Miami in de tweede helft, en veel daarvan kwam van de leidende ontvanger in deze wedstrijd. Nee, het was Hill niet.

Tua Tagovailoa lijkt te passeren

Tua Tagovailoa, nummer 1 van de Miami Dolphins, probeert tijdens het vierde kwartaal een pass te maken tegen de New England Patriots in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, op 29 oktober 2023. (Rijk verhaal / Getty Images)

In plaats daarvan was zijn tegenhanger Jaylen Waddle de belangrijkste ontvanger van het team met 121 yards op zeven vangsten, inclusief zijn touchdown van 31 yards, waarbij hij in het midden van het veld werd blootgelegd om de stand laat in het vierde kwartaal op 31-17 te brengen.

Tagovailoa eindigde als 30 van de 45 voor 324 yards met drie touchdowns en één onderschepping. Raheem Moster had niet de beste dag op de grond met 46 yards op 13 carry’s, maar hij vond wel de eindzone na een rush van één yard in de tweede helft, wat bijdroeg aan zijn touchdowntotaal van het jaar.

Wat de Patriots betreft, Jones, die hoog reed na een spelwinnende rit tegen de Buffalo Bills de week ervoor, werd teruggebracht naar de aarde. Hij was 19 van de 29 voor 161 yards met twee touchdowns en de onderschepping werd naar Ramsey gegooid.

Jones richtte Kendrick Bourne op voor een touchdown van 24 meter die de score in dit duel opende, maar de Patriots konden de eindzone pas in het vierde kwartaal vinden toen Jones Juju Smith-Schuster in de flat vond om de voorsprong van de Dolphins te verkleinen. één touchdown, 24-17.

Tyreek Hill werpt vredesteken op

Tyreek Hill, nummer 10 van de Miami Dolphins, gebaart naar fans na de 31-17 overwinning van zijn team tegen de New England Patriots in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, op 29 oktober 2023. (Rijk verhaal / Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Uiteindelijk wisten de Dolphins weer te winnen nadat ze een week eerder waren gevallen tegen de Philadelphia Eagles, waardoor ze dit jaar naar 6-2 gingen. Ondertussen staan ​​de Patriots nu op 2-6 nadat ze er niet in zijn geslaagd een winning streak te produceren nadat ze vorige week thuis een droogte van vier wedstrijden hadden doorstaan.

Read original article here

Leave A Reply