Tennisgrootheid Pete Sampras onthult de kankerdiagnose van vrouw Bridgette Wilson: ‘Uitzonderlijk uitdagende tijd’

0

Legendarisch Amerikaans tennis pro Pete Sampras onthulde dat zijn vrouw Bridgette Wilson Sampras aan het vechten was tegen eierstokkanker nadat ze bijna een jaar geleden de diagnose kreeg, en vroeg om “goede gedachten en gebeden” terwijl de actrice haar “genezende reis” voortzet.

Sampras, veertienvoudig Grand Slam-kampioen vóór zijn officiële pensionering in 2003, maakte de onthulling in een lange verklaring gedeeld door de ATP-tour op sociale media zondag.

Pete Sampras en vrouw Bridgette Wilson

Pete Sampras en Bridgette Wilson tijdens de ESPY Awards 2001 in de MGM Grand Arena in Las Vegas. (KMazur/WireImage)

“Zoals de meesten weten, ben ik een vrij rustig en privé persoon. Het afgelopen jaar was echter een uitzonderlijk uitdagende tijd voor mij en mijn familie en ik heb besloten om te delen wat er aan de hand is”, aldus zijn verklaring.

MARTINA NAVRATILOVA ZEGT KANKERVRIJ: ‘WAT EEN OPLICHTING’

“Afgelopen december werd bij mijn vrouw, Bridgette, de diagnose gesteld eierstokkanker. Sindsdien heeft ze een grote operatie ondergaan, chemotherapie ondergaan en gaat ze door met gerichte onderhoudstherapie.”

Hij vervolgde: ‘Het is moeilijk om iemand van wie je houdt een uitdaging als deze te zien doorstaan. Het was echter geweldig om onze jongens een stap verder te zien komen en zulke sterke voorstanders van Bridgette, mijzelf en elkaar te zien zijn.’

Sampras zei dat zijn vrouw hem inspireert omdat ze nog steeds een ‘ongelooflijke moeder en echtgenote’ is. Hij voegde eraan toe dat hij, hoewel hij tijdens dit proces moeite heeft gehad om steun te vragen, hoopt daar verandering in te brengen door het verhaal van hun familie te delen.

Pete Sampras en vrouw Bridgette Wilson

Pete Sampras, midden rechts, viert zijn overwinning op Andre Agassi met zijn vrouw Bridgette Wilson, midden links, aan het einde van de finale van het herenenkelspel op het US Open Tennistoernooi op 8 september 2002 in Flushing Meadows, New York. Sampras won zijn 14e grandslamtitel van Agassi met 6-3, 6-4, 5-7, 6-4. (TIMOTHY A.CLARY/AFP via Getty Images)

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

“Dat gezegd hebbende, zal ik dit beëindigen door nederig om goede gedachten en gebeden te vragen voor onze familie terwijl Bridgette blijft bloeien op haar genezingsreis.”

Sampras en zijn vrouw trouwden in 2000 en delen samen twee kinderen.

Sampras, een gedecoreerde tennisster, won zijn eerste Grand Slam op slechts 19-jarige leeftijd toen hij in 1990 versloeg wat zijn carrière-rivaal Andre Agassi zou worden. US open.

Pete Sampras wint de US Open in 2002

Pete Sampras houdt de trofee omhoog terwijl Andre Agassi toekijkt na de finale van het herenenkelspel op het US Open Tennistoernooi op 8 september 2002 in Flushing Meadows, New York. Sampras won zijn 14e grandslamtitel van Agassi met 6-3, 6-4, 5-7, 6-4. (TIMOTHY A.CLARY/AFP via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Hij zou er zeven winnen Wimbledon-titels, vijf US Open-titels en twee Australian Open-titels gedurende zijn 12-jarige carrière.

Hij ging officieel met pensioen in 2003, maar zijn laatste Grand Slam-overwinning kwam het jaar ervoor toen hij Agassi opnieuw versloeg op de US Open.

Wilson Sampras is een voormalige actrice wiens geschiedenis films als ‘The Wedding Planner’, ‘Billy Madison’ en ‘I Know What You Did Last Summer’ omvat.

Read original article here

Leave A Reply