Prijzen voor Red Dead II, Rift Apart en Jedi Survivor worden gehalveerd, plus meer!

0

Dit zou wel eens de manier kunnen zijn waarop ik droevig nieuws verwerk, maar telkens wanneer een van mijn favoriete acteurs of zangers overlijdt, ga ik hun beste werk opnieuw beleven. Met wijlen de grote Matthew Perry verbinden mijn hersenen hem met drie verschillende media. In de sitcom Vrienden, Ik zal hem koesteren als Chandler Bing, oftewel Missen Chanandler Bong. Hij schitterde ook als Oz, de slapstick-tandarts uit de film De hele negen yards. Het belangrijkste is dat ik me zal herinneren dat hij zijn aanzienlijke talent gebruikte om tegen het type te spelen zoals Benny Fallout: New Vegas.

Vorige week had je mij de lof van deze Obsidian RPG zien zingen, puur als een geïdentificeerde topkorting. Tegenwoordig denk ik eerlijk gezegd dat er een belangrijkere reden is om deze Fallout te spelen of opnieuw te spelen. Een geweldig spel. Een geweldige acteur die, in alle opzichten, aan dit project begon als een gepassioneerde fan van de franchise. Mis het niet.

Deze dag in gaming

Australische verjaardagen voor opmerkelijke games en hardware

Hexen (PC) 1995. Ontvang

Wilde geweren (SNES) 1996.

Donkey Kong Land III (GB) 1997.

Roep van Juarez (PC) 2006. Ontvang

Fallout 3 (PC,PS3,X360) 2008. Ontvang

Grenslanden (PC) 2009. Remaster

Overdrive bij zonsondergang (PC, XO) 2014.

Inhoudsopgave

  • Nintendo-schakelaar
  • PC
  • Xbox
  • Speel station

Leuke kortingen voor Nintendo Switch

Aflopende recente deals

Terug naar boven

Goedkoop kopen voor pc

Aflopende recente aanbiedingen

Terug naar boven

Spannende koopjes voor Xbox

Aflopende recente aanbiedingen

Terug naar boven

Pure scores voor PlayStation

Aflopende recente aanbiedingen

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals-beheerder. Hij speelt vrijwel alles, vaak op YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply