Moeder van Liverpool-aanvaller Luis Diaz gered na ontvoering door gewapende mannen, zoektocht naar vader gaat door

0

De moeder van Liverpool-aanvaller Luis Diaz werd zaterdagavond door de politie in Colombia gelokaliseerd nadat zij en haar man eerder die dag door gewapende mannen in de stad Barrancas waren ontvoerd.

De zoektocht naar de vader van Diaz is aan de gang.

Luis Diaz tijdens een wedstrijd

Luis Diaz van Liverpool FC tijdens de UEFA Europa League 2023 Groep E-wedstrijd tussen Liverpool FC en R. Union Saint-Gilloise op Anfield op 5 oktober 2023 in Liverpool, Engeland. (Alex Livesey/Getty Images)

Diaz was afwezig bij de 3-0 overwinning van Liverpool Nottingham bos op zondag, maar de ploeg voelde nog steeds zijn aanwezigheid. Na in de 31e minuut te hebben gescoord, hield aanvaller Diogo Jota de nr. 7-trui van Diaz omhoog.

JUVENTUS STER PAUL POGBA KRIJGT VIER JAAR SCHORSING VOOR POSITIEVE TEST OP VERBODEN STOF

“Het was duidelijk dat we de wedstrijd een extra gevoel moesten geven, en het was vechten voor Lucho”, zei manager Jürgen Klopp na de wedstrijd. “Toen trokken de jongens het shirt uit de kast en daar was ik eerlijk gezegd niet 100% op voorbereid. Het was heel ontroerend, maar ook prachtig.”

Diogo Jota houdt de trui van Diaz omhoog

Diogo Jota uit Liverpool houdt het shirt vast van teamgenoot Luis Diaz nadat hij hun eerste doelpunt had gescoord om de score 1-0 te maken tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Liverpool FC en Nottingham Forest op Anfield op 29 oktober 2023 in Liverpool, Engeland. (Daniel Chesterton/Buitenspel/Buitenspel via Getty Images)

Politiedirecteur William Salamanca liet de 26-jarige voetballer weten dat zijn moeder, Cilenis Marulanda, veilig en ongedeerd was aangetroffen, maar dat ze de zoektocht naar zijn vader, Luis Manuel Díaz, zouden voortzetten.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

“We zullen alles in het werk stellen in deze situatie die ons allemaal Colombianen ontroert”, zei Salamanca.

Het tweetal werd naar verluidt ontvoerd terwijl ze zich bij een benzinestation in de geboorteplaats van Diaz, vlakbij de grens van het land, bevonden met Venezuela.

Luis Diaz rent

Luis Diaz van Liverpool in actie tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Liverpool FC en Everton FC op Anfield op 21 oktober 2023 in Liverpool, Engeland. (Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De politie in Colombia looft een beloning uit van bijna $49.000 voor informatie die zal leiden tot de verblijfplaats van Luiz’ vader.

Ambtenaren hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat dit een afpersingsontvoering was en dat de ontvoerders zouden kunnen proberen de vader van Luiz naar Venezuela te brengen.

De Associated Press heeft aan dit rapport bijgedragen.

Read original article here

Leave A Reply