Met wie is Halsey aan het daten?

0

Ashley Nicolette Frangipane, of Halseyheeft veel voor haar in petto.

Ze wordt een van de meest invloedrijke mensen ter wereld genoemd. Ze heeft samengewerkt met Lil Dicky en Khalid en heeft Wonder Woman gespeeld Teen Titans gaan!, gehost en was de muzikale gast Zaterdagavond live bij vijf verschillende gelegenheden, en verscheen in een winnaar van de Beste Film.

En nu kan ze nog een vermelding toevoegen aan haar lijst met prestaties…

Halsey heeft een nieuw vriendje: Avan Jogia

Nadat ze bijna een maand geleden met hun PDA speculaties in vuur en vlam hadden gezet, Avan Jogia (vooral bekend van zijn rol in Overwinnaar) en Halsey lijken hun status als machtspaar te lanceren door hun relatie op Instagram officieel te maken, waarbij de eerste gekleed is alsof hij op het Met Gala is voor vampiers uit Onderwereld. De 31-jarige Canadese acteur en muzikant, die eerder dit jaar zijn eerste lange regiedebuut debuteerde met Deur muis, is onlangs gezien in spraakmakende projecten als Resident Evil: Welkom in Raccoon City En Zombieland: dubbeltikken.

Dit markeert Halsey’s eerste publieke relatie sinds het einde van haar samenwerking met Alev Aydin, een Turks-Amerikaanse scenarioschrijver en filmproducent. De twee gingen eerder in 2023 uit elkaar en delen een 2-jarige zoon genaamd Ender. Eerder had de 29-jarige muzikale sensatie een romantische relatie Amerikaans horror verhaal acteur Evan Peters, Engelse performer Yungblud, Noorse muzikant Lido en rapper G-Eazy.

Wat Jogia betreft, de Kies liefde De ster had eerder een relatie met de Australische actrice Cleopatra Coleman tot 2021, nadat zijn vijfjarige relatie met Zoey Deutch in 2017 eindigde.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply