Matthew Perry wilde herinnerd worden omdat hij mensen met een verslaving hielp, niet alleen vanwege zijn rol als ‘Vrienden’

0

Acteur Matthew Perry, die bekend stond om zijn rol als de geestige en sarcastische Chandler Bing in ‘Friends’, zei vorig jaar dat hij herinnerd wilde worden vanwege het werk dat hij deed om mensen te helpen hun verslavingsproblemen te overwinnen.

“Het beste aan mij, op geen enkele na, is als iemand naar me toe komt en zegt: ‘Ik kan niet stoppen met drinken, kun je me helpen?’ Ik kan ja zeggen en het opvolgen en doen”, zei hij in een interview in november 2022 met Tom Power. “Als ik sterf, wil ik niet dat ‘Vrienden’ het eerste is dat wordt genoemd. Ik wil dat dat het eerste is dat wordt genoemd.”

Perry werd naar verluidt door zijn assistent gevonden in een bubbelbad in zijn huis in Pacific Palisades. Een vertegenwoordiger voor de Medisch onderzoeker in Los Angeles CountyLijkschouwer Het kantoor bevestigde tegenover Fox News Digital dat er zondag een autopsie is voltooid en dat de toxicologische resultaten nog in behandeling zijn.

Matthew Perry van Vrienden

Matthew Perry beweerde dat hij door de jaren heen “waarschijnlijk $ 9 miljoen” had uitgegeven om nuchter te worden. (David M.Benett)

Caitlyn Becker, senior verslaggever van Daily Mail, vertelde aan ‘The Big Weekend Show’ dat Perry ‘hard’ heeft gewerkt om de nuchtere gemeenschap en mensen te helpen die herstellen van hun verslaving.

HOLLYWOOD TROUWT OM DE DOOD VAN MATTHEW PERRY: ‘DE WERELD ZAL JE MISSEN’

‘Hij heeft zijn huis in Malibu jaren geleden verkocht en Perry House opgericht, een sobere woonvoorziening voor mannen. Sindsdien heeft hij dat, denk ik, in 2015 verkocht, maar hij heeft zijn leven echt gewijd aan het niet alleen vreugde brengen van de fans, maar ook aan het eerlijk zijn over de ontberingen die hij in zijn eigen leven heeft gehad en zelfs zeggen: ‘Ik kan het misschien niet voor mezelf doen, maar ik zal je helpen als je erom vraagt’, zei ze.

Perry’s memoires “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” beschrijven zijn strijd met alcoholisme en opiaten en hoe hij vocht om die te overwinnen.

Matthew Perry en memoires

Matthew Perry verschijnt op het podium van het Los Angeles Times Festival of Books 2023 aan de University of Southern California op 22 april 2023 in Los Angeles, Californië. ((FOX Nieuws/Getty Images))

MATTHEW PERRY OPENT OVER ZIJN STRIJD MET VERSLAVING: ‘Het hebben van ‘vrienden’ heeft waarschijnlijk mijn leven gered’

“Zijn verslaving aan pijnstillers begon in ’97 na een jetski-ongeluk. Maar hij had gezegd dat hij daarvoor, toen hij ongeveer 21 jaar oud was, besefte dat hij een probleem had met alcoholisme. Zijn hele leven lang was hij in en ongeveer 15 tot 17 keer uit de afkickkliniek. Op een gegeven moment schrijft hij in zijn boek dat hij 55 Vicodin op één dag slikte terwijl hij aan ‘Friends’ werkte en nog steeds kwam opdagen en zijn tekst afleverde, “legde Becker uit. “Fans van de show zullen zich natuurlijk herinneren dat ze naar zijn geliefde personage hebben gekeken, maar dan het hele seizoen door[s] je ziet drastische fysieke veranderingen bij hem, en die vielen vaak samen met waar hij zich in de greep van zijn verslaving bevond’

Co-presentator Charlie Hurt zei dat het bewonderenswaardig was dat Perry “zo openhartig en heel eerlijk” met zijn worstelingen omging.

“Hij was echt toegewijd aan het vertellen van dat verhaal om andere mensen te helpen, wat zo bewonderenswaardig is”, voegde Hurt eraan toe.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De cast van Friends op een promotiefoto voor de show

Vrienden casten (Foto door: David Bjerke/NBCU Fotobank)

Collega-co-presentator Lisa Boothe zei dat Perry een “icoon” en een “begrip” is die bij veel mensen veel gelach heeft veroorzaakt.

Bezoek voor meer cultuur, media, onderwijs, opinie en kanaaldekking foxnews.com/media

Tracy Wright van FOX News heeft bijgedragen aan dit rapport

Read original article here

Leave A Reply