Kingdom Hearts Missing-Link – Officiële teasertrailer

0

Kingdom Hearts Missing-Link is een mobiel GPS-gebaseerd RPG-actiespel ontwikkeld door Square Enix. Spelers zullen opnieuw Keyblades hanteren en Heartless verslaan zodra ze naar het astrale vlak reizen in dit geheel nieuwe verhaal met nieuwe personages om over te leren. Verzamel karakterstukken met krachten en bezoek verschillende Disney Worlds op deze reis vol nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Kingdom Hearts Missing-Link wordt in 2024 gelanceerd voor iOS en Android.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply