Justin Herbert leidt Chargers over Bears en boekt een verliesreeks voor de derde overwinning van het seizoen

0

De drie touchdownpassen van Justin Herbert leidden de Los Angeles Chargers zondagavond naar een broodnodige overwinning op de Chicago Bears, 30-15, om na opeenvolgende verliezen weer in de winstkolom te komen.

Herbert is de afgelopen weken onder de loep genomen omdat hij de passen miste en het de Chargers moeilijk maakte om iets in de aanval te krijgen, terwijl hij nog steeds te maken kreeg met een ontwrichte vinger aan zijn niet-werpende hand, maar dat was zondagavond niet het geval.

Herbert voltooide vijftien opeenvolgende passes in de eerste helft om zijn team aan de start te krijgen waar hoofdcoach Brandon Staley en aanvallende coördinator Kellen Moore op hadden gewacht.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Justin Herbert lijkt te passen

Justin Herbert #10 van de Los Angeles Chargers valt terug en passeert in het derde kwartaal tegen de Chicago Bears in het SoFi Stadium op 29 oktober in Inglewood, Californië. (Ronald Martinez/Getty Images)

Herbert, die zijn beste seizoenshelft beleefde in de eerste wedstrijd tegen de Bears, orkestreerde een rit van 92 meter om zijn avond te beginnen, die eindigde met een perfect uitgevoerd scherm voor Austin Ekeler, die één man liet missen en een schat aan blokkers gebruikte om Haal comfortabel een catch-and-run van 39 meter.

Ekeler is iemand waar Chargers-fans op hebben gewacht om weer normaal te worden na zijn enkelblessure, en het veelzijdige aanvalswapen demonstreerde zijn passvangstvaardigheden in deze wedstrijd.

Ekeler had niet de beste nacht op de grond (15 carry’s, 29 yards), maar hij was de belangrijkste ontvanger van de Chargers met 94 yards op zeven vangsten, inclusief die eerste touchdown. Het was zijn eerste score van het seizoen en de Chargers hopen dat er nog veel meer zullen volgen.

Na de Ekeler-touchdowndrive had Herbert opnieuw een passerende touchdown, dit keer vond hij een back-up van Simi Fehoko voor zijn eerste van het seizoen.

Herbert zou later Donald Parham Jr. (vier vangsten, 43 yards) tegen het einde van de eerste helft vinden om zijn derde en laatste touchdown-pass van de wedstrijd te verzamelen, terwijl het grote strakke uiteinde langs een Bears-verdediger schuifelde en een paar in de wedstrijd droeg. eindzone voor zijn vierde touchdown van de campagne.

Herbert was 31 van 40 voor 298 yards met drie touchdowns en geen onderscheppingen, wat de eerste keer in drie weken is dat hij geen keuze heeft gemaakt.

OVERijverige opladers REACTIE VAN FAN OP SLUITEN GAME GAAT VIREEL, ONTWIKKELT THEORIEËN

Tyson Bagent gooit de bal

Tyson Bagent #17 van de Chicago Bears gooit een pass tijdens het eerste kwart tegen de Los Angeles Chargers in het SoFi Stadium op 29 oktober in Inglewood, Californië. (Kevin Sabitus/Getty Images)

De nieuwe quarterback van de Bears, Tyson Bagent, was de afgelopen week een geweldig verhaal toen het Division II-product van Shepherd University het overnam van de geblesseerde Justin Fields en de Las Vegas Raiders domineerde, maar Chicago had in deze game moeite om de zaken op gang te krijgen.

Bagent beëindigde het spel 25 van 37 voor 232 yards met twee onderscheppingen en geen touchdownpassen.

Zijn favoriete doelwit was Cole Kmet, die 10 vangsten had op alle 10 zijn doelen gedurende 79 yards. Star wide receiver DJ Moore had vier vangsten voor 55 yards.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

D’Onta Foreman was vorige week ook een sleutelfactor in de overwinning van de Bears en scoorde in totaal drie touchdowns in de wedstrijd, maar hij werd zondagavond op negen carry’s op slechts 34 yards gehouden, terwijl de Chargers de Bears haastig op slechts 73 yards hielden. .

Bagent kwam echter helemaal aan het einde van de wedstrijd in de eindzone terecht en sloop de doellijn binnen voor zijn tweede haastige touchdown in zijn jonge carrière.

Austin Ekeler is een topper in het voetbal

Austin Ekeler #30 van de Los Angeles Chargers viert een touchdown in het eerste kwartaal tegen de Chicago Bears in het SoFi Stadium op 29 oktober in Inglewood, Californië. (Meg Oliphant/Getty Images)

Nu de Chargers hun verliezende streak hebben gebroken en dit jaar op 3-4 komen, zullen Herbert en zijn ploeg volgende week proberen het momentum vast te houden tijdens “Monday Night Football” tegen de New York Jets.

Ondertussen zullen de Bears kijken of Fields er klaar voor is om volgende week tegen de New Orleans Saints op pad te gaan.

Read original article here

Leave A Reply