Garena Free Fire Max wisselcodes in voor 30 oktober 2023: ontvang Revolt Weapon Loot Crate, Diamonds Voucher en meer

0

Garena Free Fire Max-inwisselcodes kunnen worden gebruikt om in-game items zoals wapens, diamanten, skins en meer te winnen. Deze alfanumerieke codes van 12 cijfers bestaan ​​uit hoofdletters en cijfers.

Voor degenen die het niet weten: Garena Free Fire Max is een vernieuwde versie van Garena Free Fire. Het debuteerde in 2021 en werd populair na het verbod van de eerste door de Indiase regering. Ontwikkelaars van het spel blijven deze codes dagelijks bijwerken. Er is ook een speciale microsite waar spelers de beschikbare codes kunnen inwisselen.

Door deze codes in te wisselen, maken spelers kans op Rebel Academy Weapon Loot Crate, Revolt Weapon Loot Crate, Diamonds Voucher en Fire Head Hunting Parachute door gebruik te maken van dagelijkse inwisselcodes. Houd er rekening mee dat de codes slechts gedurende een beperkt aantal uren (maximaal 12 uur) en alleen voor de eerste 500 gebruikers beschikbaar zijn. Dus schiet op en wissel de codes in voordat ze uitgeput raken.

Garena Free Fire MAX-inwisselcodes voor 30 oktober 2023

EYH2W3XK8UPG

FFCMCPSGC9XZ

HNC95435FAGJ

FCMCPSEN5MX

MCPW3D28VZD6

UVX9PYZV54AC

66QSZD5ZEMHH

XZJZE25WEFJJ

NPYFATT3HGSQ

6KWMFJVMQQYG

ZZZ76NT3PDSH

BH212GDTALRU5RW

HAKFVTES6GSFJTZ9

RNTW4A2TMCVU

O8YOP7BZ150T

Q1RC5NPZ2C2F

V427K98RUCHZ

MCPW2D1U3XA3

FFCMCPSJ99S3

4SZC6U8W60EDZ6UH

MCPW2D2WKWF2

Hoe Garena Free Fire Max-codes in te wisselen

Ga naar de officiële Rewards Redemption-site van de game in Chrome

Log in op uw account met behulp van Facebook, Twitter, Google of VK ID

Kopieer nu de hierboven genoemde codes en plak ze in het tekstvak

Klik op Bevestigen om door te gaan. Je ontvangt de beloningen in de in-game e-mailsectie. Goud of diamanten worden automatisch aan de accountportemonnee toegevoegd.

Zodra de codes zijn ingewisseld, kunnen spelers naar de gamekluis gaan waar een gamemuur verschijnt. In ruil voor deze codes krijgen ze ook toegang tot goud en diamanten. Zoals hierboven vermeld, kunnen Garena Free Fire Max-inwisselcodes ook worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals een wapenbuitkrat van de Rebellenacademie, een buitkrat voor opstandwapens, diamantvouchers, een jachtparachute voor vuurkoppen en meer.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 30 oktober 2023, 10:25 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply