FromSoftware Recruitment Drive suggereert grote uitbreiding van Elden Ring en Dark Souls-ontwikkelaar

0

Een rekruteringsactie bij FromSoftware suggereert dat er een grote uitbreiding van de Elden Ring-, Dark Souls- en Bloodborne-ontwikkelaar aan de gang is.

Zoals gerapporteerd door IGN Japan, recruteert FromSoftware momenteel werknemers op verschillende afdelingen terwijl het aan “verschillende nieuwe projecten” werkt. De ontwikkelaar heeft momenteel echter geen aangekondigde games in ontwikkeling naast de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree, en FromSoftware deelde ook niets meer in de vacatures.

Er zijn rollen beschikbaar op het gebied van gameplanning, onderzoek en ontwikkeling, programmeren, karakterontwerp, achtergrondontwerp, filmische kunst, motion design, productie, geluidsontwerp en meer dan een dozijn andere afdelingen, wat er zeker op wijst dat FromSoftware zijn ontwikkelingsmogelijkheden wil uitbreiden.

Fans roepen natuurlijk al jaren om nieuwe inzendingen in de beroemdste franchise, met sequels op Dark Souls 3 en Bloodborne misschien wel de meest gewilde nieuwe games. FromSoftware bracht voor het laatst een Dark Souls-game uit, de franchise die deze op de kaart zette, in 2016, terwijl Bloodborne snel zijn tienjarig jubileum nadert na de lancering in maart 2014.

Sekiro: Shadows Die Twice heeft ook een vervolg opgezet, maar deze games die als solo-inzendingen verschijnen, bewijzen dat FromSoftware niet bang is om gloednieuwe franchises te creëren. Degenen die houden van keiharde actie-rollenspellen zullen daarom gewoon moeten afwachten wat de ontwikkelaar vervolgens aankondigt.

Shadow of the Erdtree heeft momenteel geen releasedatum, waarbij FromSoftware slechts een handvol concept art-afbeeldingen deelde voor de uitbreiding toen het deze in februari aankondigde. Onlangs bracht het in augustus Armored Core 6: Fires of Rubicon uit, dat een 8/10 verdiende in de recensie van IGN.

Ryan Dinsdale is een freelance verslaggever van IGN. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply