Cowboys verslaan Rams achter de vier touchdownpassen van Dak Prescott, DaRon Bland’s toonaangevende onderschepping in de NFL

0

Dak Prescott gooide twee van zijn vier touchdownpassen naar CeeDee Lamb, DaRon Bland registreerde zijn NFL-leidende derde onderscheppingsreturn voor een score en de Dallas Cowboys versloegen zondag de Los Angeles Rams met 43-20.

Het was een moeilijke thuiskomst voor Rams quarterback Matthew Stafford, die laat in het derde kwartaal werd vervangen door Brett Rypien nadat hij een duim had geblesseerd bij een mislukte 2-punts conversiepass en eindigde met een bloedige elleboog nadat hij een andere had gepakt.

Matthew Stafford zit aan de zijlijn

Los Angeles Rams quarterback Matthew Stafford kijkt vanaf de bank toe met een verband om zijn werphand tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Dallas Cowboys op zondag 29 oktober 2023 in Arlington, Texas. (AP-foto/Julio Cortez)

Sam Williams blokkeerde een trap voor veiligheid voordat KaVontae Turpin de daaropvolgende trap 63 meter teruggaf om Lamb’s eerste TD-grijper op te zetten, waarmee hij de Cowboys (5-2) laat in de eerste helft aan een 33-3 voorsprong hielp in hun 11e opeenvolgende thuisoverwinning .

Jets verdienen opscheppen met overuren velddoelpunten om de reuzen te verslaan

De streak komt overeen met de langste reeks van de club sinds elf wedstrijden in het Texas Stadium in 1991-92, bijna twintig jaar voordat het AT&T Stadium werd geopend.

Stafford leidde de scoringsdrift aan weerszijden van de rust om de Rams (3-5) te helpen een achterstand van 30 punten terug te dringen tot 16. Maar de voormalige uitblinker van de middelbare school in Dallas, die voor het eerst zijn thuisstadteam bezocht als Super Bowl-kampioen, stuurde de Cowboys op weg met een vroege fout.

DaRon Bland viert pick-zes

Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland (26) viert feest terwijl hij een onderschepte pass voor een touchdown teruggeeft tijdens de eerste helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Los Angeles Rams op zondag 29 oktober 2023 in Arlington, Texas. (AP-foto/Julio Cortez)

Stafford gooide achter Cooper Kupp naar een wachtende Bland voor een gemakkelijke return van 30 meter en een 17-3 voorsprong in Dallas in het eerste kwartaal. Bland bracht een onderschepping 22 yards terug voor een score tegen de New York Giants in de opener, vóór een 54-yarder in week 4 tegen de Patriots.

De tweedejaars cornerback is de derde speler sinds de fusie van 1970 met drie pick-6’s in de eerste zeven wedstrijden van een seizoen. Het NFL-record voor een heel seizoen is vier, dat dertig jaar geleden voor het laatst werd behaald.

Ondanks dat hij in het eerste kwartaal drie keer werd ontslagen – waarbij een vierde werd weggevaagd door een defensieve penalty – eindigde Prescott de eerste helft met 17 van 21 voor 225 yards. Hij eindigde met zijn eerste 300-yard-wedstrijd van het seizoen (25 van 31 voor 304 yards met een onderschepping).

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Lamb had carrièrehoogtes met 12 vangsten voor 158 yards, waaronder nog een persoonlijk record met 122 yards voor rust.

Dak Prescott gooit een TD-pass

Dallas Cowboys quarterback Dak Prescott (4) gooit een touchdown pass naar brede ontvanger CeeDee Lamb, rechtsvoor, tijdens de eerste helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Los Angeles Rams, zondag 29 oktober 2023, in Arlington, Texas. (AP-foto/Michael Ainsworth)

Dallas-kicker Brandon Aubrey evenaarde een NFL-record met twee velddoelpunten, wat hem 18 opeenvolgende doelpunten opleverde om zijn carrière te beginnen. Travis Coons maakte zijn eerste 18 bij Cleveland in 2015.

Stafford blesseerde de duim van zijn werpende (rechter) hand toen deze tijdens een foutieve worp in de laatste seconden van de eerste helft tegen een Dallas-helm botste.

De elleboog van de 35-jarige was bebloed nadat hij een tweepuntspass van Tutu Atwell net boven de grasmat had opgevangen en over de doellijn viel na zijn 20 meter lange scoringsworp naar Ben Skowronek.

Rams-ontvanger Puka Nacua had drie vangsten en vestigde daarmee een competitierecord voor de meeste vangsten in de eerste acht wedstrijden van zijn carrière met 61. Maar hij bleef ook achter bij de 51 yards die nodig waren om dat doel te bereiken en eindigde met 43.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

LETSELS

Cowboys LT Tyron Smith was inactief nadat hij tijdens de training gedurende de week zijn nek had geblesseerd. Het is de derde wedstrijd die de achtvoudig Pro Bowler heeft gemist, wat betekent dat de 32-jarige in elk van de afgelopen acht seizoenen minstens drie wedstrijden buitenspel heeft gestaan. … De Rams waren zonder RT Rob Havenstein (kalf).

VOLGENDE

Rams: Aanstaande zondag in Green Bay vóór de afscheidswedstrijd.

Cowboys: volgende zondag in Philadelphia.

Read original article here

Leave A Reply