BMGI rolt Wings Whispering-spin uit met update 2.8: waar gaat het allemaal over

0

In de nieuwste update heeft Battlegrounds Mobile India versie 2.8 onthuld, met het spannende Zombie Edge-thema. Naast deze update werd een boeiend spinningevenement genaamd Wings Whispering geïntroduceerd.

Het officiële BGMI Instagram-account introduceerde onlangs de “Wings Whispering Spin.” Om toegang te krijgen tot dit evenement kunnen BGMI-spelers eenvoudigweg naar de evenementensectie gaan, waar het prominent bovenaan zal staan.

Deze draaiende activiteit biedt spelers de kans om verleidelijke beloningen veilig te stellen, waaronder de Glacial Bride Set, Glacial Bride Cover, Aurora Diva Helmet, Forsaken Glace, Blueyonder Glider en vele andere waardevolle items. Spelers kunnen deze beloningen verkrijgen door aan een virtueel wiel te draaien met behulp van UC’s, de in-game valuta.

Spelers hebben de mogelijkheid om spannende beloningen te winnen door hun dagelijkse missies te voltooien of deze te verwerven via verschillende methoden, zoals het gebruik van in-game valuta.

Om de evenementitems te verkrijgen, waaronder de nieuwe Glacial Bride Set, moeten spelers aan het wiel draaien met behulp van UC’s. De eerste spin kost 10UC, terwijl daaropvolgende spins elk 60UC kosten. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om 10 spins te verwerven voor een totaal van 540 UC’s. Het is belangrijk op te merken dat de nieuwe Wings Whispering-draai slechts een beperkte tijd beschikbaar is. Grijp deze geweldige items voordat het evenement eindigt.

De game biedt ook een spin-gerelateerde uitdaging, waarbij spelers specifieke spinmijlpalen moeten bereiken om vooraf bepaalde items veilig te stellen. Deze mijlpalen en bijbehorende beloningen bestaan ​​uit het Modificatiemateriaalstuk bij 20 spins, het Arctic Butterfly Ornament bij 40 spins, het Glacial Bride Avatar Frame bij 80 spins, enzovoort.

Met de release van de recente update 2.8 heeft de game de Halloween-sfeer omarmd door verschillende evenementen te introduceren, waaronder themasets, wapenskins, voertuigskins en meer, waardoor de game-ervaring wordt verbeterd.

U kunt ook gratis geschenken ontvangen door BGMI-codes in te wisselen. Bezoek gewoon de officiële BGMI-website, voer je personage-ID in, voer de inwisselcode in en verzamel je in-game beloningen.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 30 oktober 2023, 13:26 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply