Apple Scary Fast Event: wanneer, waar en hoe je kunt kijken, verwachte lanceringen en meer

0

Apple zal maandag tijdens het Scary Fast-evenement MacBook Pro samen met een reeks andere premiumproducten onthullen. Het evenement wordt Scary Fast genoemd omdat het in veel landen samenvalt met de vooravond van Halloween.

Dit jaar wordt met name de 25e verjaardag van de iMac herdacht, een van de eerste producten die Steve Jobs introduceerde toen hij eind jaren negentig terugkeerde bij Apple. De originele Mac, aanvankelijk de Macintosh genaamd, werd begin 1984 onthuld.

Wanneer, waar en hoe kun je het Scary Fast-evenement bekijken?

Het Scary Fast-evenement kan in India vanaf 05.30 uur live worden bekeken op de Apple Events-website en YouTube. Apple TV-gebruikers kunnen het evenement ook live bekijken op hun iPhones, iPads en Macs door naar het gedeelte over Scary Fast te gaan.

Verwachte lanceringen:

1) iMac: De Apple iMac krijgt waarschijnlijk na ruim 900 dagen een update, een opmerkelijk langere periode. De nieuwe modellen zouden echter geen opvallend ander ontwerp vertonen.

Net als de recente MacBook Pro’s zullen de komende iMacs naar verwachting een sterke gelijkenis vertonen met de huidige versies. Naar verluidt zal de komende 24-inch iMac, intern bekend als J433 en J434, interne ontwerpwijzigingen en een bijgewerkte standaard vertonen.

2) Nieuwe MacBook Pro: Mark Gurnman van Bloomberg meldde dat Apple tijdens het Scary Fast-evenement waarschijnlijk twee nieuwe MacBook Pro’s zal onthullen, met de codenaam J514 en J516, aangedreven door de M3 Pro- en M3 Max-processors. Apple test naar verluidt verschillende versies van de 12-core M3 Pro-processor, die zes krachtige kernen en zes efficiëntiekernen zal bevatten. Een andere M3 Pro-chipset zou 14 hoofdkernen kunnen hebben, waaronder 10 krachtige kernen, 4 efficiëntiekernen en 20 grafische kernen.

Ondertussen zou een topklasse M3 Max-chipset kunnen worden geleverd met 16 hoofdkernen, waaronder 12 krachtige kernen, 4 efficiëntiekernen en 40 grafische kernen. De iPhone-maker is ook van plan meer geüpgradede RAM-varianten aan te bieden, waaronder opties van 24 GB en 48 GB.

3) Bijgewerkte USB-C-accessoires:

Als onderdeel van een bredere transitie naar USB-C-verbindingen wordt verwacht dat Apple vernieuwde edities van accessoires zal introduceren, zoals het trackpad, de muis en het toetsenbord, die niet langer over de oude Lightning-poorten zullen beschikken.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 30 oktober 2023, 11:03 uur IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply