Alan Wake 2-spelers melden problemen met audio- en lipsynchronisatie op pc en console

0

Spelers die zich verdiepen in de eerste hoofdstukken van Alan Wake 2 melden een aantal audio- en grafische bugs naast aanzienlijke problemen met lipsynchronisatie en ondertiteltiming.

Terwijl Remedy Entertainment’s langverwachte tweede deel in de Alan Wake-serie op 27 oktober werd gelanceerd met positieve recensies en ontvangst door fans, gaan talloze spelers ook naar sociale media om een ​​reeks audiostoringen en andere problemen te melden die de openingssecties van het spel verontrusten.

Spelers hebben problemen ondervonden met zowel de pc- als de consoleversie van Alan Wake 2, waarbij velen melding maakten van een onderbroken audio-uitval of een volledig verlies van geluid kort na het activeren van de eerste paar tussenfilmpjes. Anderen zijn gefrustreerd geraakt door problemen met de timing van de lipsynchronisatie en verkeerd getimede ondertitels.

“Weet iemand hoe je audioproblemen met tussenfilmpjes voor pc kunt oplossen?” vroeg Briguy241 in de antwoorden op een Reddit-post over problemen met de nieuwste titel van Remedy Entertainment. “Het tweede filmpje van de game is vrijwel niet te bekijken, de audio valt volledig uit en de stem en monden zijn volledig uitgeschakeld.

Anderen hebben gevallen opgemerkt waarin de audiokwaliteit aanzienlijk varieert tijdens tussenfilmpjes en gameplay. “Is de audio voor sommige dialogen ook een beetje gedempt of van lage kwaliteit voor andere mensen op PS5”, schreef Redditor Isitbroke57. “Ik vraag me af of het expres is of misschien gewoon een audiofout”

IGN heeft contact opgenomen met Remedy Entertainment voor commentaar op de bugs.

Voor het overige werd de game uiteraard goed ontvangen. In de 10-09-recensie van IGN zeiden we: “Alan Wake 2 levert een van de brutaalste en meest hersenkrakende survival-horror-verhaallijnen aan deze kant van Silent Hill 2, presenteert het met uniform onberispelijke art direction en audio-ontwerp, en blaast de kenmerkende kenmerken van de serie nieuw leven in. op licht gebaseerde opnamen alsof deze is vergrendeld en geladen met een nieuw pakket Energizers”.

Zorg ervoor dat je onze uitgebreide walkthroughs en essentiële tips en trucs bekijkt om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je tijd haalt met Alan Wake 2.

Anthony levert freelance bijdragen aan wetenschaps- en videogamenieuws voor IGN. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met het verslaan van baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en absoluut geen tijd voor jouw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply