Video van Sushmita Sen die Dhanuchi Naach uitvoert met dochter Renee gaat viraal | Horloge

0

Sushmita senator
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Sushmita senator

Sushmita Sen is niet alleen geliefd vanwege haar acteervaardigheden, maar ook omdat ze een sterke en onafhankelijke vrouw is. Sushmita Sen werd met haar familie op zoek naar zegeningen gezien in een Durga Puja-pandal in Mumbai. Ze werd gezien tijdens een bezoek aan een puja-pandal in de stad met haar ouders, haar dochter en een paar andere familieleden. Steden zijn versierd met mooie lichtjes en de hele industrie uit Bollywood viert Navratri en Durga Puja.

In de video straalde Sushmita Sen elegantie en glamour uit in een roze sari en maakte haar look compleet met glamoureuze make-up, oorbellen, armbanden en roze lippenstift. Ze bond haar haar in een paardenstaart terwijl ze de mensen om haar heen begroette. Haar jongste dochter vergezelde haar naar de locatie, gekleed in een eenvoudige lehenga-choli-set. In een andere video was Sushmita Sen ook te zien terwijl hij Dhunuchi naach deed, die wordt uitgevoerd om de godin Durga te bedanken. Deze devotionele dans wordt uitgevoerd terwijl je een dhunuchi vasthoudt, die de brandende kokosnootschil bevat met daarop dhuno gestrooid.

Ondertussen kondigde Sushmita Sen op het werkfront eerder dit jaar het derde seizoen van Aarya aan op sociale media. De opnames voor het nieuwe seizoen van haar voor een Emmy genomineerde thrillerserie zijn pas onlangs afgerond, ondanks dat de actrice eerder dit jaar een hartaanval kreeg. Onlangs maakte Sushmita bekend dat het nieuwste seizoen van de serie vanaf 3 november in première gaat.

Sushmita Sen keert terug als Aarya Sareen in het nieuwe seizoen en wordt vergezeld door Ila Arun, Sikandar Kher, Indraneil Sengupta, Vikas Kumar, Maya Sarao, Geetanjali Kulkarni, Shweta Pasricha, Viren Vazirani, Pratyaksh Panwar, Aarushi Bajaj, Bhupendra Jadawat en onder meer Vishwajeet Pradhan.

Lees ook: Ira Khan vertelt over relatie met vader Aamir Khan, zegt ‘communicatie met moeder is iets makkelijker’

Lees ook: Vivek Agnihotri kondigt driedelige film Parva: An Epic Tale of Dharma aan, geïnspireerd op Mahabharata

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply