Utah verslaat USC met walk-off field goal in rematch van het Pac-12-titelspel

0

Op dit moment is de rivaliteit tussen Utah en USC uitsluitend Utes.

Utah versloeg vorig seizoen de Trojanen in de Pac-12-titelwedstrijd, maar ze waren nog niet klaar met zakendoen met hen.

De als 14e geplaatste Utes wonnen met 34-32 na een velddoelpunt naarmate de tijd verstreek, waarmee ze hun vierde overwinning op rij op nr. 18 USC verdienden, deze was onderweg.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Ute viert feest

Sione Vaki #28 van de Utah Utes viert zijn touchdown met Bryson Barnes #16 in het eerste kwartaal tegen de USC Trojans op United Airlines Field in het Los Angeles Memorial Coliseum op 21 oktober 2023 in Los Angeles, Californië. (Meg Oliphant/Getty Images)

Na een trapterugkeer van 61 meter, liep Caleb Williams erin voor een touchdown van 11 meter om de Trojanen een voorsprong van 32-31 te geven met nog 1:46 te gaan. De tweepuntsconversie mislukte, dus Utah had alleen een velddoelpunt nodig om te winnen.

De Utes kwamen met nog ongeveer een minuut te gaan over het middenveld en zetten een 4e en 1 van de USC 41 om met minder dan 20 ticks over. Een valse start duwde hen terug naar de 45 met nog 16 seconden te gaan, maar Bryson Barnes haastte zich naar 26 meter. Utah knielde hun volgende klik in het midden van de hashes, en Cole Becker drilde de 38-yarder naarmate de tijd verstreek om Utah de overwinning te bezorgen.

UCF-ONTVANGER BLAAST KUS NAAR DE ZIJLIJN VAN OKLAHOMA TERWIJL RENENT VOOR 86-YARD TOUCHDOWN

De Trojanen gingen het vierde kwart in met een achterstand van 11 punten, maar vroeg in het laatste kwart nam Calen Bullock een onderschepping mee naar huis, waardoor het een wedstrijd van 28-23 werd. Beide teams wisselden vervolgens velddoelpunten uit voordat de lange Trojan-trapreturn leidde tot de score van Williams. Maar USC miste na die keuze ook een tweepuntsconversie, dus die kwamen allebei terug om ze te bijten.

Bryson Barnes

Bryson Barnes #16 van de Utah Utes gooit in het tweede kwartaal een pass tegen de USC Trojans op United Airlines Field in het Los Angeles Memorial Coliseum op 21 oktober 2023 in Los Angeles, Californië. (Meg Oliphant/Getty Images)

Verdediging was in het begin nauwelijks aanwezig, aangezien beide teams een touchdown scoorden op hun eerste balbezit. Het was een 14-14 wedstrijd, slechts 13:06 uur in de wedstrijd, maar uiteraard bleven beide teams puntloos in het tweede kwart. Utah versloeg USC met 14-3 in het derde kwartaal.

Barnes gooide voor drie touchdowns en voltooide 14 van zijn 22 passes voor 235 yards. Sione Vaki ving twee van die scores op, de andere ging naar Landen King. Vaki had vijf ontvangsten voor 149 yards, terwijl Ja’Quinden Jackson zich naar 118 yards haastte met 26 dragers.

Williams haastte zich voor een touchdown, net als Mar’Shawn Lloyd en Zachariah Branch.

Sione Vaki rent voor de score

Utah Utes-ontvanger Sione Vaki (28) scoort op een touchdown-ontvangst van 53 meter tegen Braylan Shelby (34) van de Southern California Trojans in de eerste helft op United Airlines Field in het Los Angeles Memorial Coliseum. (Kirby Lee-USA TODAY Sports)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Utah schoof op naar 6-1 tijdens het seizoen en 3-1 in conference play, terwijl USC zakte naar 6-2 (4-1).

Utah zal volgende week gastheer zijn van nummer 9 Oregon, terwijl de Trojanen tegen Californië spelen.

Read original article here

Leave A Reply