UCF-ontvanger blaast een kus naar de zijlijn van Oklahoma terwijl hij rent voor een touchdown van 86 meter

0

Javon Baker voelde zich tegen de als vijfde geplaatste Oklahoma Sooners.

De brede ontvanger van de UCF kon het niets schelen dat zijn ridders grote underdogs waren die zaterdag Norman binnenvielen, en hij liet de Sooners dat als zodanig weten.

Op de 2e en 10e plaats vanaf hun eigen 14-yardlijn ving Baker een pass van John Rhys Plumlee op de 40e met niemand om hem heen, dus hij kon hem naar huis brengen voor een score van 86 yard en UCF een 17 geven. -14 voorsprong.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Javon Baker loopt

UCF Knights brede ontvanger Javon Baker (1) vangt een pass en rent voor een touchdown in de eerste helft tijdens de wedstrijd tussen de Baylor Bears en de UCF Knights op zaterdag 30 september 2023 in het FBC Mortgage Stadium in Orlando, Florida. (Peter Joneleit/Icon Sportswire via Getty Images)

Maar halverwege de run channelde hij zijn innerlijke Tyreek Hill door naar de zijlijn van de Sooners aan zijn linkerkant te kijken en hen een kus te geven.

Baker werd prompt opgeroepen wegens onsportief gedrag, maar de bespotting bracht de Sooners niet meteen in vuur en vlam.

Oklahoma wist de wedstrijd gelijk te trekken toen de helft eindigde met een velddoelpunt, maar ze openden de tweede helft met een onderschepping, en UCF schopte twee velddoelpunten, waardoor de Sooners in het derde kwartaal werden uitgeschakeld.

Javon Baker loopt in open veld

Javon Baker (1) van UCF rent voor een touchdown na een receptie terwijl Woodi Washington (5) uit Oklahoma hem achtervolgt in de eerste helft van de universiteitsvoetbalwedstrijd tussen de University of Oklahoma Sooners en de University of Central Florida Knights bij Gaylord Family Oklahoma-Memorial Stadion in Norman, Oklahoma, zaterdag 21 oktober 2023. (SARAH PHIPPS/THE OKLAHOMAN / VS VANDAAG)

WEEK 8 COLLEGE VOETBAL VOORBEELD: TOP-10 MATCHUP IN COLUMBUS; ALABAMA-TENNESSEE VIERKANT UIT

Oklahoma nam echter de leiding in de vierde, en na het forceren van een UCF-punter, breidden ze hun voorsprong uit met een nieuwe touchdown om met 31-23 te stijgen met 3:13 te gaan.

De Knights reden echter het veld op en Rhys Plumlee vond Baker voor een nieuwe score. Maar het trickplay van de Knights op de tweepuntsconversie mislukte, dus Oklahoma hield stand voor een overwinning van 31-29.

Javon Bakker

Javon Baker, nummer 1 van de UCF Knights, vangt een touchdownpass van 65 meter in het eerste kwartaal tegen de Baylor Bears in het FBC Mortgage Stadium op 30 september 2023 in Orlando, Florida. (Julio Aguilar/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Baker eindigde met vijf ontvangsten, waarvan er twee scoren, voor 134 yards, vier yards gelijk aan een career-high.

De Sooners schoven dit seizoen op naar 7-0 en overtroffen daarmee hun winsttotaal van vorig jaar, terwijl UCF terugviel naar 3-4, waarbij al hun verliezen in conference play kwamen.

Read original article here

Leave A Reply