Sansuy SA rapporteert winstresultaten voor het derde kwartaal en de negen maanden eindigend op 30 september 2023 – 20 oktober 2023 om 19:41 uur EDT

0

Sansuy SA Industria de Plasticos is een in Brazilië gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van flexibele polyvinylchloride (PVC) laminaten en kunststoffen. Het portfolio van het bedrijf bestaat uit verschillende producten, zoals PVC-zeilen, opblaasbare pakhuizen, irrigatieleidingen en wateropslagtanks voor de landbouwsector; PVC-laminaten en dekzeilen voor de automobielindustrie; PVC-zeildoeken voor displayreclame; opblaasbare zakken en dakmembranen voor onder meer de bouwsector en ventilatiebuizen voor onder meer mijnbouwactiviteiten. Op 31 december 2011 bevond het bedrijf zich onder een reorganisatieproces onder toezicht van de rechtbank en had het drie dochterondernemingen: Kanaflex SA Industria de Plasticos, Sansuy Comercial Plasticos Ltda en Sansuy Empreendimentos Imobiliarios Ltda.

Meer over het bedrijf

Leave A Reply