Preview van NFL Week 7: de beste teams van de League nemen het tegen elkaar op in een grote test

0

Het is week 7 in de NFL en de zaken zijn spannender dan ooit.

De San Francisco 49ers en Philadelphia Eagles verloren vorige week allebei, boekten een aantal ongelooflijke streaks en verlieten het seizoen 2023 zonder ongeslagen teams. Ook de Miami Dolphins, Kansas City Chiefs en Detroit Lions behoren tot de ploegen die met 5-1 staan.

Er zijn talloze belangrijke wedstrijden op weg naar de zevende week van het seizoen en er is veel om op te letten. Lees dus, voordat de zaken op zondag van start gaan, hieronder enkele van de belangrijke dingen die fans in hun achterhoofd moeten houden als de wedstrijden om 13.00 uur ET beginnen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Strijd om de beste I

Jared Goff drinkt

Jared Goff #16 van de Detroit Lions drinkt uit een Gatorade-fles tijdens een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Tampa Bay Buccaneers in het Raymond James Stadium op 15 oktober 2023 in Tampa, Florida. (Kevin Sabitus/Getty Images)

Zondag strijden de Lions en de Baltimore Ravens tegen elkaar. Beide teams komen aan de top van hun respectievelijke divisies aan de wedstrijd en overwinningen voor beide teams zouden hen momentum voor de toekomst geven.

Detroit speelt het beste voetbal dat hun fans in lange tijd hebben gezien. Jared Goff had 353 passerende yards en twee touchdownpassen in de 20-6 overwinning van het team op de Tampa Bay Buccaneers. Alleen de 49ers (14-1) en Chiefs (14-2) hebben sinds week 9 van het seizoen 2022 een beter record in het reguliere seizoen dan de Lions (13-3).

De verdediging van Baltimore is iets waar Detroit mee te maken zal krijgen. De Ravens staan ​​dit seizoen op de gedeelde eerste plaats met 24 spelers. En als Lamar Jackson en Zay Flowers een connectie vinden, zal de aanval de zaken nog interessanter maken.

Strijd om de beste II

Tyreek Hill en Raheem Mostert

Tyreek Hill #10 en Raheem Mostert #31 van de Miami Dolphins vieren feest na een touchdown tijdens het tweede kwartaal in de wedstrijd tegen de Carolina Panthers in het Hard Rock Stadium op 15 oktober 2023 in Miami Gardens, Florida. (Rijk verhaal / Getty Images)

Zondag wordt afgesloten met een duel tussen de Dolphins en de Eagles, twee teams die ook op de eerste plaats staan ​​in hun respectievelijke divisies en begin volgend jaar een voorproefje zouden kunnen zijn van Super Bowl LVIII.

Dolphins quarterback Tua Tagovailoa leidt de competitie wat betreft passerende yards (1.876) en passerrating (114,1) en staat op gelijke hoogte met de voorsprong in de competitie met 14 touchdownpassen. Het is aan James Bradberry en Darius Slay om te proberen de snelle aanval in bedwang te houden.

De verdediging van de Eagles staat in de top vijf in zakken met 20. Het zal een uitdaging zijn om snel naar Tagovailoa te komen, omdat bekend is dat de quarterback de pil snel naar Tyreek Hill en Jaylen Waddle slingert. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze de aanval van de Dolphins verdedigen.

Het verkrijgen van scheiding

Buffalo Bills wide receiver Stefon Diggs zit dit seizoen in een scheur. Hij heeft 49 vangsten op 66 doelen geregistreerd voor 620 yards en vijf touchdowns. Hij heeft in zijn eerste zes starts al vijf 100-yard ontvangende wedstrijden geproduceerd, waaronder vier op rij.

Hij bezit al het franchiserecord voor de meeste opeenvolgende wedstrijden met ontvangst van 100 yards. De streak zou zondag kunnen worden voortgezet als de ploeg tegen de New England Patriots speelt.

McGeweldig

Christian McCaffrey rent

Christian McCaffrey #23 van de San Francisco 49ers rent voor een touchdown na een vangbal tijdens het eerste kwart tegen de Cleveland Browns op 15 oktober 2023 in Cleveland. (Gregory Shamus/Getty Afbeeldingen)

Hoewel de 49ers vorige week schokkend vielen tegen de Cleveland Browns, breidde Christian McCaffrey zijn reeks scrimmage-touchdowns uit naar 15 opeenvolgende wedstrijden. Nog één en hij zal het record breken, want hij staat op gelijke voet met Lenny Moore, John Riggins en OJ Simpson voor de langste reeksen.

De 49ers nemen het maandagavond op tegen de Minnesota Vikings.

Nog een close die aan het brouwen is?

De Vikingen hebben een grote uitdaging voor zich tegen de 49ers. Minnesota is 2-4 zonder Justin Jefferson en er doen handelsgeruchten de ronde rond Kirk Cousins.

Elk van de zes wedstrijden van de Vikingen werd beslist met acht punten of minder. Het stuiteren van de bal is het verschil tussen Minnesota bovenaan de NFC North en de onderkant van de divisie.

Cousins ​​en de Vikingen moeten echt diep graven om de 49ers voor de tweede week op rij te verdoven.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Dag dag dag

Sommige teams krijgen pauze in week 7. Nadat twee teams vorige week afscheid hadden genomen, zullen zes teams een weekend vol rust en ontspanning hebben voordat ze de draad weer oppakken.

De Cincinnati Bengals, Dallas Cowboys, Tennessee Titans, New York Jets, Carolina Panthers en Houston Texans zijn deze week vrij.

Read original article here

Leave A Reply