Phillies één overwinning verwijderd van de tweede wimpel op rij na de overwinning in Game 5

0

Ze zeggen dat het momentum net zo goed is als dat van je volgende startende werper – dus zelfs met een zware nederlaag in Game 4 waren de Philadelphia Phillies prima in orde.

De Phillies scoorden vroeg en vaak en kregen geweldige pitching, en na het verliezen van Games 3 en 4 van de NLCS hebben ze een voorsprong van drie games-tegen-twee genomen op de Arizona Diamondbacks met hun 6-1 overwinning in Game 5 op zaterdag.

De Phillies kwamen snel op het bord na de zware nederlaag van vrijdagavond. Bryson Stott zorgde ervoor dat de score begon met een RBI-single, waarna Bryce Harper naar huis veegde na een double steal. In de zesde deed Kyle Schwarber waar hij goed in is: homeruns slaan. Hij zorgde voor een 3-0 voorsprong met een soloschot, en Harper voegde er nog een toe.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Bryce Harper en JT realmuto

JT Realmuto #10 van de Philadelphia Phillies viert feest met Bryce Harper #3 na het slaan van een homerun van twee runs tegen Luis Frias #65 van de Arizona Diamondbacks tijdens de achtste inning in Game Five van de National League Championship Series op Chase Field op 21 oktober, 2023 in Phoenix, Arizona. (Harry Hoe/Getty Images)

De Game 4-held in Alek Thomas ging diep in de 2e7 met een solo-schot, maar JT Realmuto deed het beter met een twee-run dinger in de achtste, waardoor Philadelphia op 6-1 stond.

Zack Wheeler zette zijn postseason-dominantie voort en gooide zeven innings met één punt en zes treffers, terwijl hij acht strikeouts had en slechts één vrije loop weggaf. Wheeler’s postseason ERA bedraagt ​​nu 2.08. Jeff Hoffman, Seranthony Dominguez en Matt Strahm zorgden samen voor de laatste zes nullen.

Zack Wieler

Zack Wheeler #45 van de Philadelphia Phillies gooit een worp tegen de Arizona Diamondbacks tijdens de eerste inning in Game Five van de National League Championship Series op Chase Field op 21 oktober 2023 in Phoenix, Arizona. (Normzaal/Getty Images)

Het was een ruig optreden voor Zac Gallen, maar hij bezorgde Arizona lengte met zijn zes innings werk. Hij werd belast met de nederlaag door vier punten toe te staan.

De Phillies zijn nu één overwinning verwijderd van hun tweede World Series op rij – het zou de eerste keer zijn dat ze opeenvolgende wimpels wonnen sinds 2008 en 2009.

Bryce Harper na een homerun

Bryce Harper #3 van de Philadelphia Phillies raakt de thuisplaat na een solo-homerun te hebben geslagen in de zesde inning tijdens Game 5 van de NLCS tussen de Philadelphia Phillies en de Arizona Diamondbacks op Chase Field op zaterdag 21 oktober 2023 in Phoenix, Arizona. (Mary DeCicco/MLB-foto’s via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Als de Phillies Game 6 winnen en de Houston Astros zondag hun Game 6 winnen, zal het de eerste keer zijn dat de World Series dezelfde teams in opeenvolgende jaren heeft sinds 1977 en 1978, toen de New York Yankees de Los Angeles versloegen. Angeles Dodgers twee keer op rij.

Read original article here

Leave A Reply