‘Killers of the Flower Moon’ box office-debuut vergelijkbaar met ‘Ghost Rider 2’

0

van Christopher Nolan Oppenheimer bewees zonder enige twijfel dat er een enorm publiek was voor films met een R-rating die geworteld zijn in de echte geschiedenis en die drie uur duren, maar het zou belachelijk zijn om te verwachten dat Martin Scorsese Moordenaars van de Bloemenmaan dichtbij komen.

In de eerste plaats had het culturele fenomeen van Nolan het voordeel dat het op de voorgrond stond Barbenheimer rage om ongekende hoogten te bereiken aan de kassa, met een totale opbrengst van bijna $ 950 miljoen, ronduit verbluffend. Scorsese zit al veel langer in de game en heeft nog meer klassiekers gemaakt dan zijn leeftijdsgenoot, maar er was geen enkele kans dat zijn veelgeprezen drama ook maar enigszins zo hoog zou uitstijgen.

Afbeelding via Apple

Dat gezegd hebbende, Moordenaars van de Bloemenmaan heeft iets beter gepresteerd vergeleken met de aanvankelijke prognoses die ergens rond de $20 miljoen grensden, waarbij de showcase voor Lily Gladstone en Leonardo DiCaprio een solide $23 miljoen uit de poort scoorde, ook al was dit lang niet genoeg om de onstuitbare omver te werpen. Taylor Swift erna De Eras-tour genoten van een tweede frame van $ 32 miljoen.

Als je het wilt vergelijken met de nemeses van het icoon met de borstelige wenkbrauwen bij Marvel, dan ligt het maar een klein beetje voor op de $ 22 miljoen die door de ellendige is binnengehaald. Ghost Rider: Spirit of Vengeance in 2012, wat uiteindelijk een van de slechtst beoordeelde films van de stripboekengigant werd, ongeacht de studio.

Het land zal zijn enorme budget van 200 miljoen dollar misschien niet terugverdienen, maar… Moordenaars van de Bloemenmaan heeft een goede start gemaakt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply